ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Πασχαλιάτικο «ντου» της ΕΛ.ΑΣ. στον Μυλοπόταμο για «αγρότες» κάνναβης

Πασχαλιάτικο «ντου» της ΕΛ.ΑΣ. στον Μυλοπόταμο για «αγρότες» κάνναβης

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στον Μυλοπόταμο Κρήτης, όπου εντοπίστηκε φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης σε αγροτική περιοχή.

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε τρία άτομα, στο πλαίσιο έρευνας που έγινε σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, όπου εντοπίστηκαν και εκριζώθηκαν 748 δενδρύλλια κάνναβης.

Η έρευνα έλαβε χώρα το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης, παρουσία πάνοπλων αστυνομικών.

Κατά τη διάρκεια της εντοπίστηκε σε αγροτική περιοχή και σε δύο ειδικά διαμορφωμένους χώρους φυτεία αποτελούμενη από 748 δενδρύλλια κάνναβης (στο στάδιο της ανάπτυξης ύψους έως 70 εκατοστών).

Από την έρευνα προέκυψε ότι τρείς Κρητικοί καλλιεργούσαν από κοινού την εν λόγω φυτεία με σκοπό την αποκόμιση παράνομου περιουσιακού οφέλους, οι οποίοι και συνελήφθησαν.

Ακολούθησαν έρευνες στις οικίες των τριών ημεδαπών οπού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 638 φυτώρια κάνναβης, το χρηματικό ποσό των 34.100 ευρώ ως προερχόμενα από παράνομες δραστηριότητες και τέσσερα κινητά τηλέφωνα.

Επιπλέον κατασχέθηκαν 2 αυτοκίνητα ως μέσα τέλεσης παράνομων ενεργειών.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνης.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Μεγάλες προσδοκίες από το φάρμακο που έρχεται από το Ισραήλ - Ξεκινούν κλινικές δοκιμές