ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Έφοδος πάνοπλων αστυνομικών σε «έδρα» ναρκεμπόρων στο Γαλάτσι

Έφοδος πάνοπλων αστυνομικών σε «έδρα» ναρκεμπόρων στο Γαλάτσι

Μία σύλληψη διακινητή ναρκωτικών ουσιών στο Γαλάτσι έβαλε σε μεγάλη περιπέτεια αστυνομικό κεντρικής υπηρεσίας των Αθηνών.

Όλα έγιναν κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης για τη σύλληψη διακινητών ναρκωτικών. Ο αστυνομικός τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι από άτομο που αντιστάθηκε και στη συνέχεια δήλωσε ότι είναι φορέας HIV.

Το περιστατικό συνέβη σε υπό ανακαίνιση χώρο βιοτεχνίας στο Γαλάτσι, με τους αστυνομικούς να συλλαμβάνουν αρχικά έναν 38χρονο, ο οποίος εντοπίστηκε την ώρα που έβγαινε από την κλειστή επιχείρηση να έχει πάνω του ένα φιαλίδιο με περισσότερα από 120 γραμμάρια μεθαμφεταμίνης.

Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί, παρουσία εισαγγελέα, πραγματοποίησαν έφοδο στον χώρο, όπου εντόπισαν ακόμη έναν 38χρονο που επιχείρησε να διαφύγει της σύλληψης και αντιστάθηκε σθεναρά στους αστυνομικούς που προσπάθησαν να του περάσουν χειροπέδες.

Κατά τη διάρκεια της πάλης, τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρια (γρατσουνιά με αίμα) ένας από τους αστυνομικούς, ο οποίος μεταφέρθηκε σε κρατικό νοσοκομείο καθώς ο συλληφθείς υποστήριξε ότι είναι φορέας HIV και αυτόματα σήμανε συναγερμός λόγω της επαφής που είχαν. Στον αστυνομικό –ο οποίος είναι καλά στην υγεία του- χορηγήθηκε προληπτικά φαρμακευτική αγωγή, ενώ επέστρεψε και στην υπηρεσία του.

Όσον αφορά στην έρευνα στην από ανακαίνιση βιοτεχνία, οι πληροφορίες των αστυνομικών αποδείχθηκαν αξιόπιστες, καθώς εντοπίστηκαν ποσότητες κοκαΐνης, κάνναβης, ναρκωτικών δισκίων και «έκσταση», μεθαμφεταμίνης σύνεργα για διαμοιρασμό, διακίνηση και χρήση ναρκωτικών ουσιών, καθώς επίσης και το χρηματικό ποσό των 2.600 ευρώ (σ.σ. από παράνομες δραστηριότητες).

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊος: Νέο εργαλείο για παρακολούθηση της πορείας της πανδημίας – Νέα μέτρα όταν υπάρχει έξαρση