ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Τουρκάλα «συνέλαβε» 77χρονο που αυτοϊκανοποιούταν στον Εθνικό Κήπο

Τουρκάλα «συνέλαβε» 77χρονο που αυτοϊκανοποιούταν στον Εθνικό Κήπο
InTime

Μία Τουρκάλα που έκανε βόλτα το απόγευμα της Τετάρτης στον Εθνικό Κήπο κατάφερε να «συλλάβει» έναν 77χρονο, ο οποίος αυτοϊκανοποιούταν και επιδείκνυε τα γεννητικά του όργανα σε διερχόμενους πολίτες.

Όλα ξεκίνησαν στις 20.00 όταν ο ηλικιωμένος έγινε αντιληπτός να αυτοϊκανοποιείται σε κοινή θέα στον Εθνικό Κήπο στο κέντρο της Αθήνας, επιδεικνύοντας παράλληλα τα γεννητικά του όργανα. Σύμφωνα με την Αστυνομία, στο χώρο υπήρχαν πολίτες μεταξύ των οποίων και ανήλικα παιδιά.

Η πράξη του έγινε αντιληπτή από μία 21χρονη Τουρκάλα, η οποία προειδοποίησε τον 77χρονο να σταματήσει γιατί θα καλέσει την Αστυνομία.

Ο κατηγορούμενος προσέφερε χρήματα στην Τουρκάλα προκειμένου να μην τηλεφωνήσει στην Αστυνομία και μετά προσπάθησε να διαφύγει.

Η Τουρκάλα κατάφερε να τον σταματήσει με τη βοήθεια διερχόμενης γυναίκας, έως ότου προσέλθουν στο σημείο αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης που τελικά του πέρασαν χειροπέδες.

Ο ηλικιωμένος παραδέχτηκε την πράξη του στους αστυνομικούς.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Τσίπρας στο Νewsbomb.gr: Η μεγάλη ευκαιρία του Ταμείου Ανάκαμψης θα πάει στους γνωστούς - άγνωστους