ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Οι Έλληνες Μασόνοι διέγραψαν τη ψυχολόγο της Καρολάιν

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά

Έγγραφο της «Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος» βρίσκεται στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας, στο πλαίσιο της έρευνας για τη δολοφονία της 20χρονης Κάρολαιν στα Γλυκά Νερά.

Πρόκειται για ένα έγγραφο που αναφέρει ότι μετά από έρευνα της αδελφότητας αποδείχτηκε ότι η ψυχολόγος είναι άγνωστη στους Ιατρικούς Συλλόγους Ελλάδας και Ρουμανίας, προσθέτοντας πως είναι απόφοιτος ΤΕΙ με ειδίκευση μαίας.

Στο ίδιο έγγραφο αναφέρεται ότι η συγκεκριμένη γυναίκα έδινε ιατρικές συμβουλές παρότι δεν ήταν ποτέ γιατρός.

Η αδελφότητα γνωστοποιεί την αποβολή της από την Στοά (της οποίας ήταν μέλος η ψυχολόγος), διότι «παρέστησε ψευδώς σε όλους όσους συναναστρεφόταν μέσα στους κόλπους της "Μεγάλης Στοάς" ότι είναι ιατρός με ειδικότητα μαιευτήρα – γυναικολόγου, σπουδάσασα σε Πανεπιστήμιο της Ρουμανίας, το οποίο και κατονομάζει στο αναρτημένο βιογραφικό της και εις το οποίο εμφανίζει εαυτόν ως καθηγήτρια γενετικής του μεταπτυχιακού τμήματός τους. Επίσης, η συγκεκριμένη ψευδώς αναφέρει ότι έλαβε την ιατρική ειδίκευσή της εις το Λαϊκό Νοσοκομείο Αθηνών. Επίσης ψευδώς αναφέρει ότι υπηρέτησε σε νοσοκομείο της Χαλκίδος για την εκπλήρωση του αγροτικού της».

Το έγγραφο αυτό βρίσκεται στο μικροσκόπιο των Αρχών, όπως και η καταγγελία του Συλλόγου Ελλήνων.

Οι αστυνομικοί θα εξετάσουν το κατά πόσο έχει υπάρξει το αδίκημα της αντιποίησης του επαγγέλματος της ψυχολόγου. Η συγκεκριμένη γυναίκα είχε κληθεί για κατάθεση στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών, καθώς η 20χρονη Κάρολαιν είχε κάνει μαζί τις συνεδρίες. Η ΕΛ.ΑΣ. έχει επιβεβαιώσει από την έρευνα ότι η 20χρονη έκανε συνεδρίες σε εκείνη.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι σε περίπτωση που αποδειχθεί ότι υπάρχουν «σκιές» γύρω από τη ψυχολόγο, τότε η έρευνα θα επεκταθεί και προς αυτή την κατεύθυνση. Ήδη οι αστυνομικοί εξετάζουν εάν υπάρχουν και άλλες καταγγελίες σε βάρος της ψυχολόγου κατά το παρελθόν.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σύλλογος Ελλήνων Ψυχολόγων ζητά από τη γυναίκα που εμφανίζεται ως ψυχολόγος της Κάρολάιν να καταθέσει εντός δύο ημερών το πτυχίο ΑΕΙ της καθώς και την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.

Η ψυχολόγος έκανε τις τελευταίες ημέρες δηλώσεις σε διάφορα ΜΜΕ για τις συνεδρίες της με την 20χρονη κοπέλα.

Ο ΣΕΨ της απέστειλε επιστολή στην οποία αναφέρει επί λέξει:

«Παρακαλούμε εντός δύο ημερών να προσκομίσετε στον Σύλλογο Ελλήνων Ψυχολόγων, εάν έχετε, πτυχίο ΑΕΙ Ψυχολογίας και άδεια άσκησης επαγγέλματος Ψυχολόγου του Ελληνικού κράτους».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Χαρδαλιάς: Νέος επιδημιολογικός χάρτης - Τι θα περιλαμβάνει