ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Αυτός είναι ο εφοπλιστής που καταζητείται για τη δολοφονία στη Ζάκυνθο - Πώς φέρεται να εμπλέκεται

δολοφονια ζάκυνθος

Ένταλμα σύλληψης έχει εκδοθεί για τον εφοπλιστή σχετικά με τη δολοφονία της συζύγου του επιχειρηματία Ντίμη Κορφιάτη στη Ζάκυνθο – Δείτε πώς φέρεται να εμπλέκεται

Έρευνες για τον εντοπισμό του εφοπλιστή ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση της δολοφονίας της συζύγου του επιχειρηματία Ντίμη Κορφιάτη στη Ζάκυνθο τον Ιούνιο του 2020 διεξάγει η αστυνομία μετά την έκδοση εντάλματος σύλληψης σε βάρος του.

Τον εφοπλιστή είχε κατονομάσει ο Ντίμης Κορφιάτης στη μήνυση που είχε υποβάλλει μετά τη δολοφονία της συζύγου του.

Όπως φαίνεται στα αποσπάσματα που δημοσιεύει το Newsbomb.gr ο Ντίμης Κορφιάτης, ο οποίος έπεσε νεκρός από πυρά Καλάσνικοφ στις 7 Μαΐου 2021, ανέφερε στη μήνυσή του ότι «ο εκτελεστής της δολοφονικής επίθεσης σε βάρος μας εργάζεται στον εφοπλιστή (σ.σ. παραθέτει το όνομα του εφοπλιστή) ως μέλος του προσωπικού ασφαλείας του και όλα τα μέσα μεταφορών των δραστών τα οποία χρησιμοποιήθηκαν, ήτοι το αυτοκίνητο και το φουσκωτό σκάφος, είναι ιδιοκτησίας του προαναφερθέντος εφοπλιστή».

Σε άλλο σημείο της μήνυσης ο Ντίμης Κορφιάτης αναφέρεται σε ένα θωρακισμένο αυτοκίνητο του εφοπλιστή που «μετέφερε με τρέιλερ το φουσκωτό σκάφος επίσης ιδιοκτησίας από κοινού με τους δράστες από Πελοπόννησο προς Ζάκυνθο» συμπληρώνοντας:

«Θεωρώ δεδομένο ότι ο ίδιος (σ.σ. ο εφοπλιστής) παραχώρησε στον (σ.σ. παραθέτει το όνομα του απότακτου αστυνομικού) τα μέσα μετάβασης και διαφυγής των δραστών γνωρίζοντας εκ των προτέρων για τον σε βάρος μας δολοφονικό σχεδιασμό».

Σύμφωνα με πληροφορίες ο εφοπλιστής είναι κάτοικος Ψυχικού ωστόσο όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στη μόνιμη κατοικία διαπίστωσαν ότι δεν ήταν εκεί.

Έρευνα πραγματοποιήθηκε και σε διαμέρισμα που συνδέεται με τον εφοπλιστή στα νότια προάστια χωρίς ούτε και σε αυτή την περίπτωση να βρεθεί ο κατηγορούμενος.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η εμπλοκή του στην υπόθεση σχετίζεται με το γεγονός ότι το σκάφος με το οποίο διέφυγαν οι δράστες από τη Ζάκυνθο φέρεται να ανήκει σε εκείνον.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αποκλειστικό Newsbomb.gr: Τέλος η απαγόρευση κυκλοφορίας - Δείτε από πότε

Ροή Ειδήσεων