ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Πετράλωνα: Αυτός είναι ο δράστης της επίθεσης - Σεσημασμένος για βιασμό

Βιασμός Πετράλωνα
INTIME NEWS

Σεσημασμένος για βιασμό και μάλιστα είχε εκτίσει και ποινή φυλάκισης είναι ο 34χρονος αλλοδαπός που αναζητείται από τις ελληνικές Αρχές για τον βιασμό της 50χρονης γυναίκας στα Πετράλωνα.

Η γυναίκα έδωσε κατάθεση στην αστυνομία και περιέγραψε τη φρίκη που έζησε, όταν είχε πάει να καθαρίσει τους κοινόχρηστους χώρους της πολυκατοικίας και ξαφνικά ο άνδρας άνοιξε την πόρτα του διαμερίσματός του, έβαλε με τη βία τη γυναίκα μέσα και την κακοποίησε.

Το πρωί της Δευτέρας έγινε γνωστό πως η 50χρονη γυναίκα πήρε εξιτήριο από το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας.

Συγκλονίζει η 50χρονη

«Όλα τα χρόνια καθάριζα σκάλες δεν έμπαινα σε ξένα σπίτια. Ήμουν στο ισόγειο περίμενα στο ασανσέρ και με τράβηξε κάποιος πίσω. Έκανε τα πάντα, πολλές ώρες, 8 με 5. Θέλω να το ξεχάσω, είμαι με ψυχολόγο. Πείτε το τύχη που γλίτωσα, πείτε ότι προσευχόμουν στον Θεό. Προσπαθώ να τα ξεχάσω», είπε συγκλονισμένη η 50χρονη μιλώντας στο Open.

Δείτε το βίντεο από τις δηλώσεις της 50χρονης γυναίκας:

«Τη βρήκα ημίγυμνη με παραμορφωμένο πρόσωπο»

Τις πρώτες στιγμές της 50χρονης καθαρίστριας, περιέγραψε η γυναίκα που πρώτη έσπευσε να την βοηθήσει.

«Είμαι η πρώτη που είδα την γυναίκα. Την βρήκα την γυναίκα ημίγυμνη και με παραμορφωμένο το πρόσωπο της από τα χτυπήματα και ψυχολογικά ήταν χάλια», είπε η γειτόνισσα μιλώντας στον ANT1.

Όπως είπε, η ίδια η καθαρίστρια της ανέφερε, αφού βγήκε από το νοσοκομείο και πήγε στην Αστυνομία για να κάνει επίσημη καταγγελία ό,τι «επτά φορές την βίασαν και την ξυλοκόπησαν. Ήταν χάλια η γυναίκα, σκοτωμένη στο πρόσωπο».

«Η γυναίκα κατάφερε να βγει από το μπαλκόνι και να φύγει από το διαμέρισμα. Αυτός ήταν μέσα και μούγκριζε. Καθυστέρησε η Αστυνομία. Ήρθαν πάρα πολύ αργά. Ήρθε η Αστυνομία στις 10 το βράδυ. Αυτός θα περίμενε μέσα; Έφυγε από τον φωταγωγό, μετά από τον δεύτερο όροφο είναι ανοιχτός ο φωταγωγός», σημείωσε.

Όπως είπε η γειτόνισσα, ο 35χρονος, «την μάνα του την έδερνε όλο τον καιρό».

Μάλιστα, η μητέρα του τυγχάνει να είναι επίσης καθαρίστρια.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γλυκά Νερά: Τι υποστήριζε ο δολοφόνος πριν την ομολογία - Το οικόπεδο και η «χαρούμενη οικογένεια»