ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Έτσι έγινε η σύλληψη του Χρήστου Παππά από την Αντιτρομοκρατική - Πού κρυβόταν το στέλεχος της ΧΑ

Έτσι έγινε η σύλληψη του Χρήστου Παππά από την Αντιτρομοκρατική - Πού κρυβόταν το στέλεχος της ΧΑ
Φωτογραφία αρχείου

Το ηγετικό στέλεχος της Χρυσής Αυγής κρυβόταν σε ένα σπίτι στου Ζωγράφου, γεγονός που πληροφορήθηκε η Αντιτρομοκρατική και με μια συντονισμένη επιχείρηση κατάφερε να τον συλλάβει μετά από περίπου δυο μήνες κατά τους οποίους ο Χρήστος Παππάς ήταν άφαντος.

Η Αντιτρομοκρατική υπηρεσία ήταν αυτή που έστησε την επιχείρηση της σύλληψης του Χρήστου Παππά, μετά από πληροφορίες που είχε συλλέξει για το που βρισκόταν ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής.

Οι πληροφορίες αυτές ανέφεραν πως ο Παππάς φιλοξενούταν σε ένα σπίτι στην περιοχή του Ζωγράφου.

Εκεί, λοιπόν, στήθηκε η επιχείρηση και τα στελέχη της Αντιτρομοκρατικής προχώρησαν στη σύλληψη, την ώρα που ο 60χρονος έτρωγε. Ο Χρήστος Παππάς είδε μπροστά του τους αστυνομικούς με τα όπλα, ενώ μαζί του συνελήφθη - με την κατηγορία της υπόθαλψης - και μια 50χρονη Ουκρανή η οποία τον φιλοξενούσε.

Μετά τη σύλληψη, ο Χρήστος Παππάς οδηγήθηκε στα κρατητήρια της Αντιτρομοκρατικής, στον 12ο όροφο της ΓΑΔΑ και το επόμενο βήμα είναι να βρεθεί στον Εισαγγελέα Εκτέλεσης Ποινών, κι από εκεί στη φυλακή καθώς είναι ήδη καταδικασμένος για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, λόγω της δράσης του στη Χρυσή Αυγή.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Συνελήφθη ο Χρήστος Παππάς της Χρυσής Αυγής