ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Θρίλερ στη Θήβα: Ποιος σκότωσε τον 44χρονο επιχειρηματία; Η μαφιόζικη εκτέλεση και τα κίνητρα

Θρίλερ στη Θήβα: Ποιος σκότωσε τον 44χρονο επιχειρηματία; Η μαφιόζικη εκτέλεση και τα κίνητρα

Τον «γάζωσαν» χωρίς να προλάβει καν να αντιδράσει – Συναγερμός στην Αστυνομία σε όλη τη Στερεά Ελλάδα.

Σε «κόκκινο συναγερμό» έχουν τεθεί οι αστυνομικές αρχές της Στερεάς Ελλάδας ύστερα από την άγρια εκτέλεση που σημειώθηκε τα μεσάνυχτα της Παρασκευής στη Θήβα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, οι άγνωστοι εκτελεστές είχαν στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι του 44χρονου, στη συνοικία Ταχί της Θήβας. Με το που βγήκε ο 44χρονος από το αυτοκίνητό του, οι δράστες άνοιξαν πυρ αιφνιδιάζοντας το θύμα
Ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό του διαπίστωσε ότι το θύμα έφερε 6 πλήγματα από τις σφαίρες των δολοφόνων. Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, τα 4 από αυτά ήταν στον κορμό, ένα στο κεφάλι και ένα στον μηρό. Στο σημείο, ωστόσο, βρέθηκαν 9 κάλυκες των 9 χιλιοστών.

Όπως αναφέρει το STAR Kεντρικής Ελλάδας, ο 44χρονος ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Άλλες πηγές, που επικαλείται η ιστοσελίδα lamiareport.gr, κάνουν λόγο για έναν εκτελεστή ο οποίος είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και στη συνέχεια διέφυγε από το σημείο με ένα μπλε Golf.

Οι ίδιες πηγές επισημαίνουν ότι η μεθοδολογία της δολοφονίας παραπέμπει σε εκτέλεση συμβολαίου θανάτου ή σε περίπτωση ξεκαθαρίσματος λογαριασμών, γι’ αυτό και εξετάζονται όλα τα στοιχεία από τις επαφές και τις συναλλαγές που είχε το θύμα το τελευταίο διάστημα. Στην ίδια κατεύθυνση οδηγούν και πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ και έκαναν λόγο για «μαφιόζικου τύπου εκτέλεση».

Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών, και της Ασφάλειας Θηβών που «τρέχει» την έρευνα μέχρι στιγμής, θα τεθεί και το κινητό τηλέφωνο του θύματος, ώστε να διαπιστωθεί αν προηγήθηκαν ύποπτα ή και απειλητικά τηλεφωνήματα.

Η ΕΛ.ΑΣ, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, εξετάζει το παρελθόν του θύματος και αν είχε διαφορές με άλλα άτομα, ενώ λαμβάνονται καταθέσεις από το οικογενειακό, φιλικό κι επαγγελματικό του περιβάλλον αναζητώντας το κίνητρο της δολοφονίας.
Παράλληλα, οι αστυνομικοί ψάχνουν να βρουν υλικό από κάμερες ασφαλείας στην περιοχή και αναμένεται να προβούν και σε άρση τηλεφωνικού απορρήτου προκειμένου να διαπιστώσουν αν υπήρχαν ύποπτες επικοινωνίες.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Σε ενημέρωση που εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ. επισημαίνονται τα εξής για τη δολοφονία στη Θήβα:

«Σε πλήρη εξέλιξη αστυνομικές έρευνες, για την εξιχνίαση ανθρωποκτονίας σε βάρος ημεδαπού, ο οποίος βρέθηκε νεκρός χθες (23-07-2021) αργά το βράδυ, έξωθεν της οικίας του, σε περιοχή της Θήβας.

«Στο σημείο κλήθηκε και προσήλθε Ιατροδικαστής, ενώ ο χώρος εξερευνήθηκε από αρμόδιο κλιμάκιο εγκληματολογικών ερευνών. Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

«Ματωμένος γάμος» στην Καβάλα: Τρεις νεκροί σε τρομακτικό τροχαίο - Πώς μηχανή σκόρπισε το θάνατο