ΡΕΠΟΡΤΑΖ NEWSBOMB.GR

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Φονικό στην Ίο: Τον σκότωσε με δύο μπουνιές έξω από φούρνο - Υποστηρίζει ότι βρισκόταν σε αυτοάμυνα

Ίος φονικό
Άγριο φονικό στο νησί των Κυκλάδων
Φωτογραφεία Αρχείου

Άγριο φονικό σημειώθηκε στην Ιό τα ξημερώματα της Δευτέρας (30/08), με πρωταγωνιστές Ιρλανδούς τουρίστες, οι οποίοι λογομάχησαν για ασήμαντη αφορμή.

Τραγική κατάληξη είχε ο καυγάς δυο Ιρλανδών στην Ίο, οι οποίοι βρίσκονταν για διακοπές στο νησί των Κυκλάδων.

Ένας 21χρονος Ιρλανδός έπεσε νεκρός από τα χτυπήματα που δέχτηκε από 20χρονο ομοεθνή του, με τον δεύτερο να υποστηρίζει πως βρισκόταν σε αυτοάμυνα.

Πώς έγινε το φονικό

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, η ένταση σημειώθηκε έξω από ένα φούρνο του νησιού στις 5 τα ξημερώματα, όταν δύο παρέες Ιρλανδών άρχισαν να τσακώνονται για ασήμαντη αφορμή.

Ο 20χρονος φερόμενος ως δράστης φέρεται να κατάφερε δύο μπουνιές στο 21χρονο θύμα, το οποίο σωριάστηκε στο έδαφος. Στη συνέχεια ο 20χρονος τον άφησε αναίσθητο στον δρόμο και έφυγε από το σημείο.

Περαστικός εντόπισε το θύμα έξω από τον φούρνο και ειδοποίησε το ΕΚΑΒ και την αστυνομία. Ο 21χρονος μεταφέρθηκε άμεσα στο κέντρο υγείας της Ίου, όπου εξέπνευσε μετά από περίπου μία ώρα.

Η Αστυνομία συνέλαβε τον 20χρονο φερόμενο ως δράστη, ο οποίος δήλωσε στην κατάθεσή του ότι βρισκόταν σε αυτοάμυνα. Για τη δολοφονία του Ιρλανδού ενημερώθηκε και η Πρεσβεία της Ιρλανδίας.

Θύτης και θύμα ανήκαν σε διαφορετικές παρέες, οι οποίες, πριν από τον καυγά διασκέδαζαν σε διαφορετικά μαγαζιά και είχαν καταναλώσει αλκοόλ.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος του, σύμφωνα με το cyclades24, αναμένεται να οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Νάξου, ενώ παράλληλα παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Οικονόμου για επικείμενο ανασχηματισμό: «Είναι καθαρά θέμα του πρωθυπουργού»

Ρούμπεν Σεμέδο: Με χειροπέδες στον Εισαγγελέα - Συνελήφθη και ο Νιγηριανός (vid)

Απίστευτες σκηνές στη Χαλκίδα: Του έπεσε το σκάφος από το τρέιλερ του αμαξιού (pics)