ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ανάβυσσος: Έτσι έγινε η δραματική διάσωση της 48χρονης από δυο αστυνομικούς

Ανάβυσσος: Έτσι έγινε η δραματική διάσωση της 48χρονης από δυο αστυνομικούς
Φωτογραφία αρχείου / InTime

Μία 48χρονη γυναίκα, η οποία βούτηξε στη θάλασσα για να βάλει τέλος στη ζωή της, σώθηκε χάρη στην αυτοθυσία δύο αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Ο αρχιφύλακας Επαμεινώνδας Παπαγεωργίου και ο υπαρχιφύλακας Αριστείδης Δερβέναγας πήραν σήμα για γυναίκα που βρίσκεται σε κίνδυνο στο παραλιακό μέτωπο της Αναβύσσου. Η Αστυνομία ειδοποιήθηκε από οδηγό ταξί, ο οποίος διέκρινε ότι η γυναίκα βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση και διατρέχει κίνδυνο. Η γυναίκα κατέβηκε από το ταξί και κινήθηκε προς τη θάλασσα. Εκεί την πρόλαβαν οι δύο αστυνομικοί. Στη θέα τους, ωστόσο, η 48χρονη άρχισε να κολυμπά προς τα βαθιά.

Αρχικά βούτηξε στη θάλασσα ο πρώτος αστυνομικός, ο οποίος πάλεψε με τη γυναίκα που αντιστεκόταν στη διάσωσή της. Έτσι, βούτηξε στη θάλασσα και ο δεύτερος αστυνομικός, με αποτέλεσμα να καταφέρουν να βγάλουν τη γυναίκα σώα στη στεριά.

Σημειώνεται ότι η γυναίκα είχε πάει νωρίτερα στο σπίτι του πατέρα της που δε βρίσκεται πια στη ζωή, πήρε μία φωτογραφία του και στη συνέχεια πήγε στην Ανάβυσσο με ταξί για να βάλει τέλος στη ζωή της. Οι δύο αστυνομικοί κλήθηκαν το πρωί του Σαββάτου στο γραφείο του Τάκη Θεοδωρικάκου, προκειμένου να τους συγχαρεί ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

ΕΟΔΥ: Παραιτήθηκε ο Παναγιώτης Αρκουμανέας - Έκανε δεκτή την παραίτησή του ο Πλεύρης

Σενάριο για παροχή έκτακτης και εφάπαξ οικονομικής ενίσχυσης σε συνταξιούχους και υγειονομικούς

Απόστολος Γκλέτσος: «Δεν έχω καμία σχέση με το κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης»