ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ομόνοια: Η καταγγελία 24χρονης Φινλανδή - «Με νάρκωσαν και με βίασαν»

Ομόνοια: Η καταγγελία 24χρονης Φινλανδή - «Με νάρκωσαν και με βίασαν»
Η Φιλανδή πήγε στο ΑΤ Ομόνοιας και έδειξε τα μηνύματα στους αστυνομικούς, ενώ κατέθεσε μήνυσε σε βάρος των δύο αντρών.
INTIME

Σε κατάσταση σοκ μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα της Ομόνοιας μία 24χρονη Φινλανδή τουρίστρια, η οποία καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα βιασμού σε διαμέρισμα 4ου ορόφου στην οδό Κρήτης στην Ομόνοια.

Οι άντρες της Ασφάλειας της πήραν κατάθεση και στη συνέχεια προχώρησαν στη σύλληψη δύο Ελλήνων. Στην κατάθεσή της η 24χρονη, η οποία διέμενε σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας, περιέγραψε πως έγιναν όλα.

Στις 20.00 της 5ης Νοεμβρίου επιβιβάστηκε από την Ομόνοια στο αυτοκίνητο 31χρονου Έλληνα με σκοπό να πάνε βόλτα στην Αθήνα. Εκείνος τη μετέφερε σε διαμέρισμα της οδού Κρήτης στην Ομόνοια.

Εκεί ένας φίλος του 31χρονου, ηλικίας 33 ετών, της έδωσε ποτό από το οποίο έχασε τις αισθήσεις της και στη συνέχεια, παρά τη θέλησή της , την εξανάγκασε επανειλημμένως σε ερωτική συνουσία, ενώ το θύμα δεν θυμάται εάν το ίδιο έπραξε και ο 31χρονος.

Στη συνέχεια στις 5.00 το πρωί της 6ης Νοεμβρίου, όταν ανέκτησε τις αισθήσεις της, αποχώρησε από το διαμέρισμα και επέστρεψε στο ξενοδοχείο της.

Μετά μετέβη στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος για να επιστρέψει στη χώρα της. Πλην όμως δεν κατάφερε να ταξιδέψει – καθώς βρισκόταν ακόμα σε κατάσταση σοκ - και επικοινώνησε με τον 31χρονο από τον οποίο ζήτησε να συναντηθούν και να καλέσει την Αστυνομία για να καταγγείλουν τον 33χρονο. Κατά τη συνομιλία τους σε διαδικτυακή εφαρμογή, μέσω μηνυμάτων στην αγγλική γλώσσα, ο 31χρονος της είπε ότι ο 33χρονος συνευρέθηκε μαζί της μία φορά.

Η Φινλανδή πήγε στο ΑΤ Ομόνοιας και έδειξε τα μηνύματα στους αστυνομικούς, ενώ κατέθεσε μήνυσε σε βάρος των δύο αντρών.

Οι αστυνομικοί μετέβησαν στο σπίτι όπου έγινε ο βιασμός και πέρασαν χειροπέδες στους δύο άντρες.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Χρήστος Κυριαζής: «Αυτή είναι η ιστορία μου»

Ομόνοια: Νεαρή καταγγέλλει ότι δύο άνδρες τη νάρκωσαν και την βίασαν μέσα σε διαμέρισμα

Πέθανε η ραδιοφωνική παραγωγός Εύα Μπουντούρη – Το συγκινητικό αντίο του «Εν Λευκώ»