ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Έτοιμοι για «πόλεμο» ήταν οι νεαροί που έριξαν μολότοφ στην Τροχαία Πειραιά

ευρήματα αστυνομίας
Σωρεία μπουκαλιών, έτοιμα να μετατραπούν σε βόμβες μολότοφ.
astynomia.gr

Εφόδους στα σπίτια των δύο συλληφθέντων, ηλικίας 20 και 24 ετών, που συνελήφθησαν για την καταδρομική επίθεση με μολότοφ στο Α’ Τμήμα Τροχαίας Πειραιά, πραγματοποίησε η Αστυνομία σε συνεννόηση με τον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Μετά από τις έρευνες στα σπίτια τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 4 δοχεία με εύφλεκτο υγρό, πλήθος γυάλινων μπουκαλιών, 2 κοντάρια με πυρσούς προσαρτημένους σε αυτά, προσανάμματα φωτιάς και αναπτήρες, αντιασφυξιογόνος μάσκα, μάσκα προσώπου, γάντια και κράνος, μικροποσότητα κάνναβης, 3 κινητά τηλέφωνα και 2 κεντρικές μονάδες ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Σημειώνεται ότι, σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, του εμπρησμού κατά συναυτουργία, της έκρηξης, της κατασκευής και κατοχής εκρηκτικών και εμπρηστικών υλών, της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, της απείθειας, της εξύβρισης, της βίας κατά υπαλλήλων, καθώς και για παραβάσεις των νομοθεσιών για τα όπλα, τις εκρηκτικές ύλες και τα ναρκωτικά.

Η καταδρομική επίθεση με μολότοφ στον Πειραιά σημειώθηκε σήμερα Κυριακή, ενώ οι συλλήψεις έγιναν λίγο μετά από άντρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Την έρευνα ανέλαβε η Κρατική Ασφάλεια.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τρίκαλα: Φρίκη με την ασέλγεια στην 4χρονη – «Μην πεις τίποτα σε κανέναν», έλεγε ο αστυνομικός

Γιατί η Απογραφή 2021 έχει γίνει viral στο Twitter – Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε

Νέα μέτρα: Τι απαγορεύεται να πωλούν τα σούπερ μάρκετ από το Σαββατοκύριακο