ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Θεσσαλονίκη: Τα αναπάντητα ερωτήματα για την αυτοκτονία της 16χρονης στον Εύοσμο

H ανήλικη από τη Θεσσαλονίκη δεν είχε εμφανίσει κάποιο σημάδι που να πρόδιδε πως σκέφτεται να βάλει τέλος στη ζωή της
H ανήλικη από τη Θεσσαλονίκη δεν είχε εμφανίσει κάποιο σημάδι που να πρόδιδε πως σκέφτεται να βάλει τέλος στη ζωή της
Pixabay

Την 16χρονη βρήκαν οι γονείς της όταν επέστρεψαν στο σπίτι όπου διέμεναν όλοι μαζί στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης

Σε σοκ εξακολουθούν να βρίσκονται οι γονείς της 16χρονης κοπέλας η οποία το μεσημέρι της Τρίτης βρέθηκε κρεμασμένη στο σπίτι που έμενε με την οικογένειά της στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

Τα αναπάντητα ερωτήματα γύρω από την υπόθεση είναι μεγάλα και βασανιστικά καθώς η κοπέλα δεν άφησε κάποιο σημείωμα πριν προβεί στο απονενοημένο διάβημα και ως εκ τούτου ουδείς γνωρίζει τι είναι αυτό που την ώθησε στην αυτοκτονία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, η ανήλικη μέχρι και χθες το μεσημέρι δεν είχε εμφανίσει κάποιο σημάδι που να πρόδιδε πως σκέφτεται να βάλει τέλος στη ζωή της. Άλλωστε και οι ίδιοι οι γονείς της μιλώντας στους αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση, ανέφεραν πως ουδέποτε τους είχε εκφράσει στενοχώρια για κάποιο συγκεκριμένο θέμα, ούτε είχε συμβεί κάτι τελευταία που να την επηρεάσει σε τέτοιο βαθμό.

Όσον αφορά στον τρόπο με τον οποίο έβαλε τέλος στη ζωή της, καλά ενημερωμένες πηγές ανέφεραν στο Newsbomb.gr ότι «φαίνεται πως το είχε προσχεδιάσει» προσθέτοντας πως «προκαλεί εντύπωση που δεν άφησε σημείωμα με το οποίο να εξηγεί τους λόγους. Ίσως κάτι την βασάνιζε και επέλεξε να μην το μοιραστεί με κανέναν».

Θεσσαλονίκη: Το χρονικό της τραγωδίας

Η αυτοκτονία της ανήλικης έλαβε χώρα χθες Τρίτη 30 Νοεμβρίου. Η κοπέλα εντοπίστηκε κρεμασμένη από τους γονείς της στο σπίτι όπου έμεναν όλοι μαζί.

Στο σημείο έσπευσαν η Αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Έγινε προσπάθεια να επαναφέρουν την 16χρονη στη ζωή για 45 λεπτά μα παρά τη μάχη που έδωσαν γιατρός και διασώστες, τελικά δεν τα κατάφεραν.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Συγκλονίζει ο Νίκος Στραβελάκης μέσα από το νοσοκομείο: Έτσι με χτύπησε ο κορονοϊός

Υποχρεωτικός εμβολιασμός: Ποιοι 60 και άνω εξαιρούνται – Ποιοι θα πληρώνουν μισό το πρόστιμο

Το αντισυνταγματικό πρόστιμο των 100 ευρώ, οι πονοκέφαλοι για την ΑΑΔΕ και ο κίνδυνος για το Δημόσιο