ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Λακωνία: Ο δράστης στραγγάλισε τη γυναίκα του στο κρεβάτι - Στο δίπλα δωμάτιο κοιμόντουσαν τα παιδιά

Ο δράστης και το θύμα της άγριας δολοφονίας στον Βλαχιώτη Λακωνίας
Ο δράστης και το θύμα της άγριας δολοφονίας στον Βλαχιώτη Λακωνίας

Η σκηνή του εγκλήματος στη Λακωνία προκάλεσε σοκ στους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. που έσπευσαν στο σημείο της τραγωδίας

Ως ένα από τα πιο άγρια εγκλήματα που έχουν διαπραχθεί ποτέ χαρακτηρίζουν αστυνομικές πηγές, μιλώντας στο Newsbomb.gr, την άγρια δολοφονία της 36χρονης από τον 40χρονο σύζυγό της στον Βλαχιώτη Λακωνίας.

Η σκηνή του εγκλήματος προκάλεσε σοκ στους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. που έσπευσαν στο σημείο της τραγωδίας έπειτα από το τηλεφώνημα του γυναικοκτόνου στις Αρχές. Οι αστυνομικοί αντίκρισαν τη γυναίκα νεκρή πάνω στο κρεβάτι και τον δράστη να κάθεται δίπλα της χαμένο τις σκέψεις του.

Όπως προκύπτει από τα στοιχεία που έχουν συλλέξει οι Αρχές, το ζευγάρι, το βράδυ της Κυριακής 5 Δεκεμβρίου, καβγάδισε έντονα την ώρα που τα δύο παιδιά του, 8 και 10 ετών, κοιμόντουσαν στο διπλανό δωμάτιο.

Πάνω στον καβγά η ένταση ανέβηκε κατακόρυφα με αποτέλεσμα ο 40χρονος Χ.Φ. να αρπάξει τη γυναίκα του από τον λαιμό και να την στραγγαλίσει.

Γυναικοκτονία στη Λακωνία: Ο δράστης της δολοφονίας και το θύμα

Όπως συνάγεται από τα μέχρι στιγμής στοιχεία, πίσω από την άγρια δολοφονία της γυναίκας κρύβεται η παθολογική ζήλεια του δράστη ο οποίος ήταν πεπεισμένος ότι η σύζυγός του τον απατά. Αυτό άλλωστε ισχυρίστηκε και ενώπιον των αστυνομικών μετά την τραγωδία.

«Τσαντίστηκα όταν με έβρισε, την έπιασα από τον λαιμό και την έπνιξα. Έβρισε εμένα και τη μάνα μου. Θόλωσα», φέρεται να είπε ο 40χρονος γυναικοκτόνος στους αστυνομικούς.

Γυναικοκτονία στη Λακωνία: «Δεν είχαν δώσει δικαιώματα για αρνητικά σχόλια»

Το Newsbomb.gr μίλησε το πρωί της Δευτέρας με τον κ. Γιάννη Κουτσοθεοδωρή, πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Βλαχιώτη, για το τραγικό περιστατικό.

Όπως ανέφερε ο κ. Κουτσοθεοδωρής το ζευγάρι ζει στην περιοχή του Βλαχιώτη τα τελευταία τρία χρόνια χωρίς να έχει δώσει ποτέ δικαιώματα για αρνητικά σχόλια.

«Οι άνθρωποι είναι εργάτες γης. Δούλευαν συνεχώς και σπάνια έβγαιναν στο χωρίο. Δεν ήταν πολύ κοινωνικοί. Το τελευταίο διάστημα στο χωριό ζει και ο αδερφός της άτυχης γυναίκας, που πήρε από χθες τα παιδιά. Κανείς δεν περίμενε μια τέτοια εξέλιξη. Θέλω να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου».

Γυναικοκτονία στη Λακωνία: Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

«Συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ευρώτα, 40χρονος, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία σε βάρος της 36χρονης συζύγου του.

Προηγήθηκε τηλεφωνική κλήση του 40χρονου στο ανωτέρω Αστυνομικό Τμήμα, κατά την οποία ενημέρωσε ότι μετά από διαπληκτισμό που είχε με τη σύζυγό του, την έπνιξε με τα χέρια του. Αστυνομικοί μετέβησαν στην οικία τους, όπου η 36χρονη βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της, μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Βλαχιώτη και διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης».