ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Τραγωδία στο Νέο Ηράκλειο: Τα δύο σημειώματα που βρέθηκαν στο διαμέρισμα

Δύο σημειώματα εντοπίστηκαν στο διαμέρισμα στο Νέο Ηράκλειο που βρέθηκαν νεκρά τα δύο αδέρφια
Δύο σημειώματα εντοπίστηκαν στο διαμέρισμα στο Νέο Ηράκλειο που βρέθηκαν νεκρά τα δύο αδέρφια
newsbomb.gr/ Δημήτρης Δρίζος

Συγκλονίζουν οι νέες αποκαλύψεις για την οικογενειακή τραγωδία στο Νέο Ηράκλειο

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της οικογενειακής τραγωδίας που από το πρωί έχει συγκλονίσει το Νέο Ηράκλειο καθώς οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. φέρονται να βρήκαν δύο σημειώματα στο σημείο που εντοπίστηκαν νεκρά τα δύο αδέρφια.

Πληροφορίες του Newsbomb.gr αναφέρουν πως οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση εντόπισαν δύο διαφορετικά ιδιόχειρα σημειώματα. Σε αυτά τα αδέρφια εκφράζουν την επιθυμία τους να αυτοκτονήσουν με τις Αρχές να διερευνούν πλέον αν αυτά γράφτηκαν από ένα άτομο ή από τα δύο αδέλφια ξεχωριστά. Και αυτό γιατί ο γραφικός χαρακτήρας μοιάζει πολύ, έτσι γραφολόγος θα αναλάβει να ερευνήσει εάν τα σημειώματα τελικά γράφτηκαν από ένα από τ’ αδέρφια ή από κάποιο άλλο άτομο.

Εν τω μεταξύ στην υπόθεση σημειώθηκε ανατροπή, καθώς όπως προέκυψε από τα ευρήματα του ιατροδικαστή, τελικά ήταν η γυναίκα που πυροβόλησε τον αδερφό της με καραμπίνα και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Αυτό προκύπτει από το γεγονός πως ο άνδρας φέρεται να έχει δεχθεί πυροβολισμό από απόσταση, ως εκ τούτου δεν είναι αυτός που πυροβόλησε πρώτος.

Τα δύο αδέλφια εντόπισε νεκρά σε μια λίμνη αίματος, μέσα στο διαμέρισμα που διέμεναν στην οικογενειακή πολυκατοικία στην οδό Ολυμπίας στο Νέο Ηράκλειο, ο αδελφός τους.

Αρχικά εξετάστηκαν διάφορα σενάρια με το πιο πιθανό, όπως έλεγαν αστυνομικές πηγές, να είναι πως ο αδερφός σκότωσε την αδερφή του και στη συνέχεια έδωσε τέλος στη ζωή του.

Ωστόσο τα πρώτα ευρήματα του ιατροδικαστή ανέτρεψαν το εν λόγω σενάριο καθώς σύμφωνα με αυτά, η 29χρονη δολοφόνησε τον αδελφό της και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή της.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ανατροπή στο Νέο Ηράκλειο: Η 30χρονη σκότωσε τον αδερφό της και μετά αυτοκτόνησε

Νίκος Τσουμάνης: Σοκάρουν τα τελευταία SMS πριν αυτοκτονήσει - «Έχω πάρει την απόφασή μου κόουτς»

Λαμία: Θλίψη στη κηδεία της 14χρονης που κατέληξε από κορονοϊό