ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Αλεξανδρούπολη: Ο πατέρας ανακάλυψε την αλήθεια για τον ξυλοδαρμό της 29χρονης από τον σύζυγό της

Αλεξανδρούπολη γυναικοκτονία
Αλεξανδρούπολη: Ο πατέρας της άτυχης 29χρονης ζήτησε να γίνει ιατροδικαστική εξέταση στην κόρη του επειδή γνώριζε ότι ο σύζυγός της ήταν βίαιος
INTIME/Φωτογραφία αρχείου

Αλεξανδρούπολη: Ο πατέρας της άτυχης 29χρονης ζήτησε να γίνει ιατροδικαστική εξέταση στην κόρη του επειδή γνώριζε ότι ο σύζυγός της ήταν βίαιος

Ο πατέρας της 29χρονης κοπέλας που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου στην Αλεξανδρούπολη ήταν αυτός που αντιλήφθηκε τι πραγματικά συμβαίνει και κίνησε τη διαδικασία για να αποκαλυφθεί η αλήθεια για τη δολοφονία της κόρης του.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο ξυλοδαρμός που οδήγησε στον θάνατο την άτυχη 29χρονη σημειώθηκε στις 5 Δεκεμβρίου 2021, όταν η γυναίκα μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένη στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, όπου άφησε την τελευταία της πνοή. Όπως είπε τότε ο σύζυγος του θύματος, τα τραύματα ήταν συνέπεια πτώσης από σκάλες.

Τρεις ημέρες αργότερα, στις 8 Δεκεμβρίου, ο πατέρας της 29χρονης ζήτησε να γίνει ιατροδικαστική εξέταση, γνωρίζοντας ότι ο 31χρονος σύζυγος της κόρης του ήταν βίαιος και είχε εκδηλώσει βίαιες συμπεριφορές σε βάρος της 29χρονης. Η ιατροδικαστική έδειξε ότι η 29χρονη έφερε σωματικές βλάβες από χτυπήματα από θλων όργανο.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν στο Νewsbomb.gr ότι ο δράστης είχε συλληφθεί στο παρελθόν για ναρκωτικά, ενώ όλες οι ενέργειες της ΕΛ.ΑΣ. έγιναν στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης που διατάχθηκε από τον Εισαγγελέα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Θεοδωρικάκος για Πιερία: Απαράδεκτες συμπεριφορές, η ΕΛΑΣ δεν πρέπει να επιτρέψει την επανάληψή τους

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Το χάπι για το βάρος, οι απιστίες και το «την άκουσα» από την επιτυχία

Έφοδοι της ΕΛ.ΑΣ. στην Αθήνα: Αντί για μασάζ έκαναν ερωτικά ραντεβού

Αλεξανδρούπολη: 29χρονη πέθανε μετά τον ξυλοδαρμό από τον σύζυγό της