ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Απαγωγή Κυπαρίσση: Αγωνία για τον 40χρονο επιχειρηματία – «Τελειώνετε με τα λεφτά» το μήνυμα

Γιώργος Κυπαρίσσης
Ο 40χρονος επιχειρηματίας παραμένει στα χέρια των απαγωγέων.

Απαγωγή Κυπαρίσση: Κρίσιμες είναι οι επόμενες ώρες για την εξέλιξη της υπόθεσης αρπαγής του 40χρονου επιχειρηματία από το Ντράφι. Έριξαν τις απαιτήσεις τους για τα λύτρα οι δράστες, λεπτοί χειρισμοί από ΕΛ.ΑΣ. και οικογένεια.

Για 13η ημέρα, ο επιχειρηματίας Γιώργος Κυπαρίσσης είναι στα χέρια των απαγωγέων του. Η υπόθεση που απασχολεί τις Αρχές έχει φτάσει σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο και οι επόμενες ημέρες, ίσως και ώρες, θα είναι καθοριστικές για την εξέλιξή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η οικογένεια του 40χρονου επιχειρηματία έχει στα χέρια της στοιχεία ότι ο άνθρωπος είναι καλά στην υγεία του, την ώρα που γίνονται προσπάθειες να συγκεντρωθεί το ποσό που έχουν απαιτήσει ως λύτρα οι απαγωγείς.

Στην ΕΛ.ΑΣ. επικρατεί μια συγκρατημένη αισιοδοξία για την έκβαση της υπόθεσης, καθώς οι οικονομικές απαιτήσεις των απαγωγέων έχουν πέσει κάτω από το ένα εκατ. ευρώ, ενώ παράλληλα η οικογένεια έχει εντείνει τις προσπάθειές της για να συγκεντρώσει τα χρήματα σύμφωνα και με όσα αξιώνουν οι δράστες, όπως για παράδειγμα «μικρά» χαρτονομίσματα.

Οι απαγωγείς φέρονται να έχουν στείλει στοιχεία μέσω εφαρμογής κινητής τηλεφωνίας για την κατάσταση του 40χρονου, ο οποίος είναι καλά στην υγεία του. Παρόλα αυτά, στις συνομιλίες υπάρχει ένταση με τους απαγωγείς να ζητάνε επιτακτικά τα λύτρα. «Τελειώνετε με τα λεφτά», φέρονται να είπαν σε ηχητικό μήνυμα που έστειλαν σε συγγενή του επιχειρηματία.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός τώρα: Ο «Διομήδης» επελαύνει – Δείτε live πού χιονίζει στη χώρα

Survivor Spoiler: Χαμός στο νέο παιχνίδι - Παραλίγο να πιαστούν ξανά στα χέρια Πιλίδης - Κατσαούνης

Μαρουσάκης στο Newsbomb.gr: Χιόνια στην Αττική φέρνει ο Διομήδης - Πολικό κρύο στη βόρεια Ελλάδα

Δήμαρχος Φλώρινας: «Έχουμε τρομοκρατηθεί στην κυριολεξία - Βιώνουμε πολύ δύσκολες ώρες»