ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Αργυρούπολη: Ξεσπά η κόρη του 46χρονου «νταή» - «Να σαπίσεις στη φυλακή»

αργυρούπολη δράστης
Αναζητείται ακόμα από την αστυνομία ο 46χρονος
Intime

Αργυρούπολη: Συγκλονίζει η κόρη του 46χρονου, «ντρέπομαι πολύ που αυτός ο άνθρωπος είναι πατέρας μου».

Ξεσπά η κόρη του 46χρονου άνδρα που ξυλοκόπησε τη 40χρονη σύντροφό του στην Αργυρούπολη. Οι διασώστες μετέφεραν τη γυναίκα σε άθλια κατάσταση στον Ευαγγελισμό με τους γιατρούς να σοκάρονται από την εικόνα που αντίκρισαν εικάζοντας σε πρώτη φάση ότι έχουν να αντιμετωπίσουν θύμα τροχαίου.

Με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το νεαρό κορίτσι, αναφέρει «ντρέπομαι πολύ που αυτός ο άνθρωπος είναι πατέρας μου, ελπίζω να σαπίσεις στη φυλακή».

Ενώ κάτω από τη φωτογραφία, που δημοσίευσε στο instagram, έγραψε χαρακτηριστικά, «κοινοποιήστε παντού για να βρεθεί! Αυτό είναι το σκουπίδι της Αργυρούπολης που χτύπησε τη σύντροφό του, χαροπαλεύει η γυναίκα με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, κινείται με όχημα KIA χρώματος ασημί».

Ο 46χρονος φέρεται να έχει παντρευτεί τρεις φορές στο παρελθόν και να έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά, ωστόσο, δεν μακροημέρευσε κανένας γάμος λόγω του επιθετικού του χαρακτήρα.

Περίοικοι στο σπίτι του 46χρονου, όπου έγινε ο βίαιος ξυλοδαρμός το πρωί της Παρασκευής, δεν γνώριζαν καλά τη 40χρονη κοπέλα καθώς επρόκειτο, όπως λένε, για μια σχέση λίγων μηνών. Κανείς δεν γνωρίζει με ποια αφορμή ο δράστης άφησε αιμόφυρτη και ημιλιπόθυμη την άτυχη γυναίκα.

Η 40χρονη έχει βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, έχει δεχθεί πολλά χτυπήματα σε όλο το σώμα και κυρίως στο πρόσωπο και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Από την Παρασκευή νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», όπου οι γιατροί προσπαθούν να τη σώσουν…

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού: Εικόνες ντροπής στο σαλέ - Οι επισκέπτες μπαίνουν χωρίς πιστοποιητικά

Κρούσματα σήμερα: 10.783 νέες μολύνσεις - 95 θάνατοι σε 24 ώρες και 680 διασωληνωμένοι

Θεσσαλονίκη - Βιασμός 24χρονης: Ο εισαγγελέας ψάχνει για κύκλωμα μαστροπείας

Survivor Spoiler 16/1: Φεύγει και η Μυριέλλα; Οι ανακοινώσεις του Λιανού που θα αλλάξουν το παιχνίδι