ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Βόρεια Εύβοια: Συνελήφθη η 33χρονη που προσπάθησε να κάψει ζωντανό τον 68χρονο στο Αχλάδι

σύλληψη βόρεια εύβοια
Συνελήφθη η 33χρονη που είχε επιχειρήσει να κάψει τον 68χρονο
InTime / ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Η 33χρονη που είχε επιχειρήσει να κάψει ζωντανό τον 68χρονο σύντροφό της στο Αχλάδι της Βόρειας Εύβοιας, ο οποίος κατέληξε την Κυριακή, συνελήφθη.

Η 33χρονη Ελληνίδα περιέλουσε με οινόπνευμα τον 68χρονο Έλληνα και του έβαλε φωτιά μέσα στο σπίτι του. Το περιστατικό συνέβη στο χωριό Αχλάδι της βόρειας Εύβοιας στις 2 Ιανουαρίου 2022, ωστόσο, καταγγέλθηκε λίγες ημέρες μετά στην Αστυνομία.

Όπως ανέφερε το evima.gr, ο 68χρονος άνδρας νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Γεννηματάς των Αθηνών και την Κυριακή άφησε την τελευταία του πνοή. Σύμφωνα και με την ιστοσελίδα eviathema, η 33χρονη συνελήφθη τη Δευτέρα (17.01).

Σε βάρος της είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και αναμένεται το πρωί της Τρίτης (18.01) να οδηγηθεί στον Ανακριτή, στα δικαστήρια Χαλκίδας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η γυναίκα είχε απασχολήσει και στο παρελθόν στις αρχές ενώ το γεγονός ότι παρουσιάστηκε στην αστυνομία μετά το πέρας της αυτοφώρου διαδικασίας, συντέλεσε στο να αφεθεί προσωρινά ελεύθερη. Μετά την απολογία της, ωστόσο, αναμένεται να της ασκηθεί ποινή δίωξη για κακούργημα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πρόστιμο 100 ευρώ: Πού θα εμφανίζεται στο taxisnet – Πώς γίνεται η διαδικασία αμφισβήτησης

Κορονοϊός - Θεμιστοκλέους: Ανοίγει η πλατφόρμα για την τέταρτη δόση στις 20 Ιανουαρίου

Survivor: Οργή για το χυδαίο σχόλιο του Βαλάντη στην Ευριδίκη - Ζητούν όλοι την αποχώρησή του