ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Προφυλακίστηκε 40χρονος που αποπλάνησε 14χρονη - Πώς έπεσε στη «φάκα» της ΕΛ.ΑΣ.

Σοκαριστική αποπλάνηση 14χρονης από 40χρονο
Σοκαριστική αποπλάνηση 14χρονης από 40χρονο
Intimenews

Σοκαριστική αποπλάνηση 14χρονης από 40χρονο - Συνελήφθη ο δράστης

Ερωτική σχέση με 14χρονη μαθήτρια είχε συνάψει ένας 40χρονος, ο οποίος συνελήφθη από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής για αποπλάνηση ανηλίκου.

Ο 40χρονος άντρας αλβανικής καταγωγής ήταν οικογενειακός φίλος του κοριτσιού και έτσι βρήκε ευκαιρία να κερδίσει την εμπιστοσύνη της ανήλικης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί τον εντόπισαν και του πέρασαν χειροπέδες την περασμένη Κυριακή. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 40χρονος είχε παρασύρει το παιδί σε τέτοιο βαθμό που η 14χρονη έφευγε συχνά από το σπίτι της οικογένειάς της για να ζήσει μαζί του. Οι γονείς του παιδιού ήταν σε απόγνωση και ειδοποίησαν την Αστυνομία. Η τελευταία φορά που έφυγε από το σπίτι ήταν το περασμένο Σάββατο.

Η ανήλικη, με καταγωγή από την Αλβανία, ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media φωτογραφία την ώρα που βρισκόταν μαζί με τον 40χρονο σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής στο κέντρο της Αθήνας. Οι γονείς του παιδιού είδαν τη φωτογραφία, κατέθεσαν αμέσως μήνυση σε βάρος του 40χρονου και έτσι σε λίγες ώρες βρισκόταν με χειροπέδες στα χέρια.

Οι αστυνομικοί σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του για αποπλάνηση ανηλίκου, ενώ σήμερα Παρασκευή οδηγήθηκε στον Ανακριτή και κρίθηκε προφυλακιστέος.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.