ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Η απάντηση της Γεωργίας Μπίκα στην ΕΛ.ΑΣ.: Με έστειλαν να πάω να πάρω ουροσυλλέκτη μόνη μου

Η Γεωργία Μπίκα
Η Γεωργία Μπίκα
Intimenews

H Γεωργία Μπίκα μίλησε στο Instagram του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου το βράδυ της Τρίτης.

Τη δική της απάντηση στις ανακοινώσεις της ΕΛ.ΑΣ. και της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Θεσσαλονίκης για τις τοξικολογικές της εξετάσεις, έδωσε η 24χρονη Γεωργία Μπίκα, μέσω του Instagram του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου.

Μεταξύ άλλων είπε:

«Εκείνη την ημέρα πήγα από την πρώτη στιγμή στην αστυνομία, μου πήρε κατάθεση ένας αστυνόμος, κατά τη διάρκεια της κατάθεσης και ενώ είχα πει ότι ήμουν σε αυτό το νοσοκομείο δεν είχαν δώσει εντολή για να μην καθαριστεί το συγκεκριμένο δωμάτιο, άλλαξαν βάρδια οπότε ο αστυνομικός που ήρθε είπε ότι ''κακώς παίρνετε κατάθεση από την κοπέλα και δεν έχετε διατάξει να μην καθαριστεί το δωμάτιο'' και έπειτα έδωσε την εντολή.

«Δεν μου έδωσαν ουροσυλλέκτες, μου είπαν ότι εγώ πρέπει να πάω να τους πάρω. Έψαχνα για περίπου 40 λεπτά, δεν μπορούσα να τα βρω γιατί έβλεπα θολά. Έβαλα GPS και με πολύ μεγάλη δυσκολία κατάφερα να βρω φαρμακείο και γύρισα αλλά δεν μου είπαν εκείνη τη στιγμή ''δώσε τα ούρα''».

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Τρίτης, η ΕΛ.ΑΣ. εξέδωσε ανακοίνωση για τις τοξικολογικές εξετάσεις της Γεωργίας Μπίκα, η οποία κατήγγειλε ότι βιάστηκε σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης και λίγο αργότερα η ιατροδικαστική υπηρεσία Θεσσαλονίκης παρουσίασε τους χρόνους στους οποίους ελήφθησαν τα δείγματα τόσο για τις τοξικολογικές εξετάσεις της 24χρονης όσο και για την εξέταση του γενετικού υλικού.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Θα ζητηθεί επανέλεγχος των δειγμάτων της 24χρονης - Τι λέει ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας

Υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη: Τι λέει η ιατροδικαστική υπηρεσία για τις τοξικολογικές εξετάσεις