ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Κυψέλη: Φρίκη για τη μητέρα που δολοφόνησε το 7χρονο παιδί της και έκρυβε για πέντε χρόνια το πτώμα

Κυψέλη: Φρίκη για τη μητέρα που δολοφόνησε το 7χρονο παιδί της και έκρυβε για πέντε χρόνια το πτώμα

Κυψέλη: Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες του εγκλήματος που ήρθε στο φως της δημοσιότητας, καθώς μια μητέρα δολοφόνησε το 7χρονο παιδί της μαζί με τον Πολωνό σύντροφό της και έκρυβε για πέντε χρόνια το πτώμα.

Ανατριχιαστική ιστορία, η οποία δυστυχώς δεν είναι σενάριο ταινίας τρόμου αλλά η ζοφερή πραγματικότητα, εκτυλίχθηκε στην Κυψέλη. Μια μητέρα δολοφόνησε το επτάχρονο αγοράκι της, με τη βοήθεια του Πολωνού συντρόφου της, και έκρυβε το πτώμα του παιδιού για πέντε χρόνια…

Το πλέον φρικαλέο είναι ότι η δολοφονία του παιδιού έγινε πριν από πέντε χρόνια, το 2017, και σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις συντελέστηκε πνιγμός με τη χρήση μονωτικής ταινίας. Η ίδια, τότε, είχε ισχυριστεί πως το παιδί άρπαξε ο πατέρας του και πρώην σύντροφός της, και το πήρε μαζί του στην Πολωνία. Ωστόσο, η αστυνομία δεν πείστηκε από όσα ανέφερε η μητέρα και έψαξε περαιτέρω την υπόθεση.

Εν τέλει, διαπιστώθηκε ότι το παιδί ήταν θαμμένο σε μια εργαλειοθήκη στη βεράντα του διαμερίσματος, στην οδό Αστυπάλαιας στην Κυψέλη. Μάλιστα, έχει βρεθεί η σορός του παιδιού και οι δυο δράστες έχουν συλληφθεί και έχουν οδηγηθεί στην ασφάλεια, ενώ αναμένεται άμεσα να περάσουν το κατώφλι του εισαγγελέα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.