ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Καλαμάτα: Αυτός είναι ο 31χρονος που κατηγορείται για βιασμό ανηλίκου

Καλαμάτα: Αυτός είναι ο 31χρονος που κατηγορείται για βιασμό ανηλίκου
Καλαμάτα: Η ΕΛΑΣ έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες και τα στοιχεία της ταυτότητας του 31χρονου που κατηγορείται για βιασμό ανηλίκου
ΕΛΑΣ

Καλαμάτα: Η ΕΛΑΣ έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες και τα στοιχεία της ταυτότητας του 31χρονου που κατηγορείται για βιασμό ανηλίκου

Τις φωτογραφίες και τα στοιχεία ταυτότητας ενός 31χρονου σε βάρος του οποίου έχει ασκηθεί δίωξη για βιασμό ανήλικου στην Καλαμάτα έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛΑΣ.

Η δημοσιοποίηση των στοιχείων έγινε μετά από διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Καλαμάτας καθώς σε βάρος του 31χρονου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τα αδικήματα:

  • βιασμό κατ’ εξακολούθηση και
  • γενετήσιες πράξεις με ανήλικο νεότερο των δώδεκα ετών κατ’ εξακολούθηση .

Ο 31χρονος, ο οποίος αρνείται όλες τις κατηγορίες είναι πατέρας δυο ανήλικων τέκνων και έχει καταδικαστεί άλλες δυο φορές για το ίδιο αδίκημα. Κατά πληροφορίες η δίωξη ασκήθηκε μετά από καταγγελία της μητέρας ενός 5χρονου παιδιού την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου, για τέλεση γενετήσιων πράξεων εις βάρος του ανήλικου γιού της.

Ακολούθησε επιχείρηση της ΕΛΑΣ για τη σύλληψη του 31χρονου ο οποίος στη συνέχεια οδηγήθηκε ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα οι οποίοι αποφάσισαν ομόφωνα την προφυλάκιση του

Πρόκειται για τον ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ Γεώργιο του Δημητρίου και της Δέσποινας, γεν. 22.10.1991.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του, τη διευκόλυνση διερεύνηση της επίδοσης – συμμετοχής του και σε άλλες ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινες πράξεις, σε βάρος μεγάλου αριθμού και άλλων θυμάτων και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσε.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 27210-44644 της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας και 27210-44602 της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μεσσηνίας, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.