ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Περιστέρι: Σε διαμέρισμα φίλης της στο κέντρο της Αθήνας βρέθηκε η 15χρονη

Περιστέρι: Σε διαμέρισμα φίλης της στο κέντρο της Αθήνας βρέθηκε η 15χρονη

Στο διαμέρισμα μίας 17χρονης φίλης της στον Άγιο Παντελεήμονα εντοπίστηκε η 15χρονη Φ.Γ., η οποία εξαφανίστηκε πριν από δύο ημέρες από το σπίτι της στο Περιστέρι.

Η ανήλικη εντοπίστηκε μετά από έρευνες της Αστυνομίας σε σπίτι όπου διαμένει η 17χρονη φίλη της. Πρόκειται για τη φίλη της, με την οποία βρισκόταν στο σταθμό του Μετρό στην Ανθούπολη στο Περιστέρι. Πιθανότατα εκεί είχαν δώσει ραντεβού για να πάνε μαζί στο κέντρο της Αθήνας.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι η ΕΛ.ΑΣ. ερευνά το ρόλο δύο ανδρών Ρομά, οι οποίοι φέρονται να είχαν επικοινωνία όλο το προηγούμενο διάστημα με την 15χρονη, την οποία φέρονται να έπεισαν να εγκαταλείψει το σπίτι της οικογένειάς της στο Περιστέρι. Ο ένας από τους δύο φέρεται να είναι 19χρονος Ρομά, με τον οποίο είχε σχέση η ανήλικη.

Αρχικά η Αστυνομία είχε πληροφορίες ότι η 15χρονη θα μετέβαινε για διακοπές σε νησί των Κυκλάδων μαζί με τον 19χρονο. Στη συνέχεια, ωστόσο, βρέθηκε οπτικό υλικό από το Μετρό της Ανθούπολης που αποδείκνυε ότι η ανήλικη δεν έφυγε ποτέ από την Αθήνα. Οι έρευνες συνεχίστηκαν από την ΕΛ.ΑΣ., μέχρι που τελικά η ανήλικη εντοπίστηκε στο σπίτι της φίλης της στον Άγιο Παντελεήμονα.

Η 15χρονη Φ.Γ. βρίσκεται στο Αστυνομικό Τμήμα Περιστερίου, όπου μεταβαίνει κλιμάκιο του Τμήματος Ανηλίκων από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Διαβάστε επίσης:

Βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας η 15χρονη που είχε εξαφανιστεί