ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Τα «μυστικά» του φόνου της Κινέζας – Ο τζόγος, η τοκογλυφία και το προφίλ του εισοδηματία

Τα «μυστικά» του φόνου της Κινέζας – Ο τζόγος, η τοκογλυφία και το προφίλ του εισοδηματία

Αρνείται ότι δολοφόνησε την 38χρονη γυναίκα από την Κίνα, που είχε βρεθεί νεκρή μέσα σε βαλίτσα στα Βίλια, ο 47χρονος Κινέζος που συνελήφθη από την Ασφάλεια για το στυγερό έγκλημα.

Οι αστυνομικοί από την πλευρά τους θεωρούν ότι υπάρχουν στη δικογραφία στοιχεία που «δένουν» τις σε βάρος του κατηγορίες. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο 47χρονος είναι ιδιοκτήτης πολυκατοικίας στον Πειραιά. Είναι παντρεμένος και έχει ένα παιδί, ενώ δεν εμφανίζεται να ασκεί κάποιο επάγγελμα. Είναι εισοδηματίας, καθώς εισπράττει χρήματα από την ενοικίαση διαμερισμάτων.

Το στοιχείο που τον «έκαψε» είναι η εκπομπή σήματος από το κινητό του τηλέφωνο, έξι ημέρες μετά την εξαφάνιση της 38χρονης Κινέζας, στην περιοχή όπου βρέθηκε η βαλίτσα με τη νεκρή γυναίκα στα Βίλια. Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι δεν έχουν βρεθεί δακτυλικά του αποτυπώματα στη βαλίτσα, ούτε γενετικό υλικό. Επίσης, δεν έχει εξακριβωθεί από την έρευνα που και με ποιο τρόπο έγινε η δολοφονία.

Ο 47χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη στον Πειραιά και από την πρώτη στιγμή αρνείται την εμπλοκή του στην υπόθεση.

Το θύμα επισκεπτόταν μαζί του το καζίνο της Πάρνηθας. Ο 47χρονος είχε δανειστεί από την 38χρονη 10.000 ευρώ, χρήματα που πιθανότατα ξοδεύτηκαν σε τυχερά παιχνίδια. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι προέκυψαν προστριβές ανάμεσα στον θύτη και το θύμα για την επιστροφή των χρημάτων στη γυναίκα. Η 38χρονη φέρεται ν2022-05-19 06:12:00α δάνειζε χρήματα σε πρόσωπα που ήταν εθισμένα στον τζόγο, λαμβάνοντας από αυτά τόκο. Κατά πληροφορίες, πάντως, ήταν και η ίδια εθισμένη στον τζόγο, καθώς συνήθιζε να παίζει ένα συγκεκριμένο κινεζικό τυχερό παιχνίδι σε συγκεκριμένο χώρο στο κέντρο της Αθήνας.

Οι αστυνομικοί εξέτασαν μεταξύ άλλων την πληροφορία που ήθελε τον συλληφθέντα να είχε προσεγγίσει κατά το παρελθόν ερωτικά το θύμα.

Υπενθυμίζεται ότι η 38χρονη είχε εντοπιστεί την 29-12-2020 σε δασική έκταση στην περιοχή Κάζα Βιλίων Αττικής, ενώ είχε δηλωθεί εξαφάνιση την 17-10-2020 στο Τμήμα Ασφαλείας Ομονοίας.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.