ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Θεσσαλονίκη: Εξέδιδε 35χρονη με την απειλή όπλου

Θεσσαλονίκη: Εξέδιδε 35χρονη με την απειλή όπλου
Στη σύλληψη ενός 41χρονου προχώρησε η Αστυνομία της Θεσσαλονίκης

Συνελήφθη από την αστυθνομία στην Περαία

Στη σύλληψη ενός 41χρονου προχώρησε η Αστυνομία της Θεσσαλονίκης καθώς κατηγορείται ότι άρπαξε και υπό την απειλή όπου εξανάγκασε μία 35χρονη σε γενετήσιες πράξεις αλλά και την εξέδωσε σε άγνωστο άτομο.

Προηγήθηκε καταγγελία για το περιστατικό από άγνωστο άντρα και ακολούθησε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή της Περαίας. Ο 41χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη ενώ η 35χρονη απελευθερώθηκε.

Από την έρευνα της αστυνομίας προέκυψε ότι την 23-05-2022 με το πρόσχημα ανεύρεσης κατοικίας και εργασίας η 35χρονη συναντήθηκε με τον 41χρονο και από κοινού μετέβησαν σε σπίτι στην περιοχή της Αγίας Τριάδας Θεσσαλονίκης, όπου εκεί με την απειλή όπλου την εξανάγκασε σε γενετήσιες πράξεις και την εξέδωσε, έναντι αμοιβής, σε άγνωστο άτομο.

Σε έρευνα παρουσία δικαστικού λειτουργού, που πραγματοποιήθηκε στην ανωτέρω οικία, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι αεριού (airsoft) «replica» με προσαρτημένο γεμιστήρα με εννέα πλαστικά σφαιρίδια, μικροποσότητα κάνναβης και μία συσκευή κονιορτοποίησης (τρίφτης) με υπολείμματα κάνναβης.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.