ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Έγκλημα στην Καλλιθέα: Το «καθαρό» μαχαίρι και το ημερολόγιο «έδειξαν» την 52χρονη

Έγκλημα στην Καλλιθέα: Το «καθαρό» μαχαίρι και το ημερολόγιο «έδειξαν» την 52χρονη
Η 52χρονη Ελληνίδα πέρασε σήμερα Κυριακή το κατώφλι του Εισαγγελέα
Φωτογραφία αρχείου / InTime

Στοιχεία που «δένουν» την 52χρονη Ελληνίδα με το σοβαρό τραυματισμό του συντρόφου της με μαχαίρι μέσα στο διαμέρισμά της στην Καλλιθέα, έχουν συλλέξει οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που σχημάτισαν σε βάρος της δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Η 52χρονη, η οποία φέρεται να είχε παρελθόν απειλών σε βάρος πρώην συντρόφου της, άλλαξε χθες Σάββατο τα λεγόμενά της σε σχέση με το συμβάν. Ενώ αρχικά είχε καταθέσει ότι ο 60χρονος γύρισε στο σπίτι της τραυματισμένος, κατόπιν ανασκεύασε αναφέροντας ότι ο σύντροφός της αυτοτραυματίστηκε.

Αυτό που προκάλεσε εντύπωση στους αστυνομικούς από την πρώτη στιγμή είναι ότι το μαχαίρι με το οποίο τραυματίστηκε το θύμα είχε καθαριστεί, πιθανότατα για να σβήσουν δακτυλικά αποτυπώματα. Ίχνη καθαρισμού εντοπίστηκαν και στο χώρο όπου πιθανότατα τραυματίστηκε μέσα στο διαμέρισμα της οδού Σωκράτους.

Στο σπίτι βρέθηκε και ένα ημερολόγιο της 52χρονης που μπαίνει στο μικροσκόπιο της αστυνομικής έρευνας. Εκεί υπάρχουν αναφορές που σχετίζονται με τον 60χρονο. Η συλληφθείσα είναι ο άνθρωπος που κάλεσε στο ΕΚΑΒ και δήλωσε τον τραυματισμό του άντρα, ο οποίος έφερε τραύμα στην κοιλιακή χώρα.

Η 52χρονη Ελληνίδα πέρασε σήμερα Κυριακή το κατώφλι του Εισαγγελέα, ο οποίος την παρέπεμψε στον Ανακριτή. Σε βάρος της ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας και για παράνομο οπλοφορία (καθώς στην κατοχή της βρέθηκε ένα στιλέτο). Η ίδια πάντως εξακολουθεί να αρνείται ότι μαχαίρωσε το σύντροφό της.

Ο 60χρονος παραμένει διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Χθες Σάββατο υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση που κρίθηκε επιτυχής από τους θεράποντες γιατρούς. Η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται σοβαρή, ωστόσο, φαίνεται ότι έχει διαφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή του.

Σχετικές ειδήσεις