ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Δολοφονία στο Κουκάκι: Βρέθηκε ο 55χρονος που δολοφόνησε την σύζυγό του - Προσπάθησε να αυτοκτονήσει

Δολοφονία στο Κουκάκι: Βρέθηκε ο 55χρονος που δολοφόνησε την σύζυγό του - Προσπάθησε να αυτοκτονήσει
Συγκλονισμένη η γειτονιά στο Κουκάκι από τη δολοφονία της 46χρονης
Νίκος Χριστοφάκης

Συγκλονισμένη η γειτονιά στο Κουκάκι από τη δολοφονία της 46χρονης

Φωτογραφίες: Νίκος Χριστοφάκης

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με την τραγική δολοφονία της 46χρονης γυναίκας από τον σύζυγό της στο Κουκάκι καθώς σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο 55χρονος σύζυγός που από την πρώτη στιγμή ήταν ο βασικός ύποπτος για το έγκλημα εντοπίστηκε στην περιοχή της Παλαιάς Φώκαιας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του Newsbomb.gr ο 55χρονος μετά τη δολοφονία πήρε το αυτοκίνητό του και κατευθύνθηκε στην περιοχή της Παλαιάς Φώκαιας. Εκεί ο 55χρονος φέρεται να έπεσε στη θάλασσα όπου εντοπίστηκε λίγο αργότερα.

Κατά τις ίδιες πηγές ο 55χρονος έχει μεταφερθεί εν ζωή στο νοσοκομείο ΚΑΤ.,

Πώς έγινε η δολοφονία στο Κουκάκι

Με μια δραματική είδηση ξημέρωσε η Παρασκευή για την γειτονιά της οδού Ματρόζου στου Κουκάκι καθώς όπως έγινε γνωστό μια 46χρονη γυναίκα δολοφονήθηκε μέσα στο διαμέρισμά της.

Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση εκτιμούν ότι ο δράστης της δολοφονίας είναι ο 55χρονος σύζυγος της 46χρονης.

Τα στοιχεία που οδηγούν τους αστυνομικούς προς την εκδοχή να είναι ο 55χρονος που δολοφόνησε την 46χρονη είναι δύο: Από τη μια το γεγονός ότι, κατά πληροφορίες, πριν τη δολοφονία είχε σημειωθεί καυγάς ανάμεσα στο ζευγάρι και από την άλλη το ότι τους ειδοποίησε ο γιος της 46χρονης.

Όπως έχει γίνει γνωστό ο γιος της άτυχης γυναίκας ήταν αυτός που λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα ενημέρωσε Άμεση Δράση και ΕΚΑΒ ότι η μητέρα του είχε τραυματιστεί βαρύτατα.

Αστυνομικοί έφτασαν στο διαμέρισμα της οδού Ματρόζου στο Κουκάκι και εντόπισαν νεκρή την 46χρονη η οποία έφερε τραύματα από μαχαίρι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 55χρονος την ώρα της δολοφονίας βρισκόταν στο διαμέρισμα στο Κουκάκι στο οποίο βρέθηκε νεκρή η άτυχη γυναίκα.

Σχετικές ειδήσεις