ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που ο Αλβανός κακοποιός πέφτει νεκρός από τα πυρά αστυνομικών

Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που ο Αλβανός κακοποιός πέφτει νεκρός από τα πυρά αστυνομικών

Άγρια καταδίωξη και πιστολίδι στην Αθήνα το βράδυ του Σαββάτου– Σκληρές εικόνες με τον κακοποιό νεκρό - Καλά στην υγεία τους οι δύο αστυνομικοί.

Το φως τη δημοσιότητας βλέπουν βίντεο και φωτογραφίες από την αιματηρή συμπλοκή στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων, με τους αστυνομικούς να εκτελούν έναν Αλβανό κακοποιό ο οποίος νωρίτερα είχε σκοτώσει έναν άνδρα και είχε τραυματίσει έναν ακόμη και είχε ληστέψει βενζινάδικο.

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ του Σαββάτου, λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ στην περιοχή των Κάτω Πατησίων και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Γεωργίου Νάζου και Κουρτίδου στα Κάτω Πατήσια. Ένα αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε μια γυναίκα και μια μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε νεαρός άνδρας συγκρούστηκαν, με αποτέλεσμα οι εμπλεκόμενοι στο τροχαίο να κατέβουν κάτω και να διαπληκτιστούν.

Κατά τη διάρκεια του καυγά, ο συνοδηγός του αυτοκίνητου τράβηξε πιστόλι, πυροβόλησε και τραυμάτισε σοβαρά τον οδηγό της μοτοσικλέτας με τον οποίο τσακώνονταν.

Την μοτοσικλέτα ωστόσο ακολουθούσε ο πατέρας του θύματος που οδηγούσε τη μοτοσικλέτα. Σύμφωνα με πηγές της ΕΛΑΣ, ο πατέρας κατέβηκε από το όχημα και κατευθύνθηκε προς τον δράστη που πυροβόλησε τον γιο του. Ωστόσο, δέχτηκε και αυτός πυρά από τον δράστη με αποτέλεσμα να πέσει νεκρός.

Μαζί με τον πατέρα επέβαινε στο αυτοκίνητο ακόμα ένα άτομο το οποίο στην προσπάθειά του να καλυφθεί από τα πυρά, έτρεξε στο δρόμο και χτυπήθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο.Ωστόσο στη συνέχεια διαπιστώθηκε ότι έφερε και τραύμα από πυροβολισμό, πιθανότατα από τον Αλβανό κακοποιό ή την οδηγό. Το πρωί της Κυριακής υπέκυψε στα τραύματά του.

Μετά τον πυροβολισμό, ο άνδρας που πυροβόλησε τον μοτοσικλετιστή, με την απειλή του όπλου έκλεψε όχημα και κατευθύνθηκε προς τους Αγίους Αναργύρους, όπου επιχείρησε ληστεία σε βενζινάδικο της περιοχής.

Η αστυνομία, η οποία είχε ενημερωθεί για δύο συμβάντα πραγματοποιούσε συνεχείς έρευνες σε όλη την περιοχή μεταξύ Πατησίων και Αγίων Αναργύρων. Στην οδό Δημοκρατίας, οι αστυνομικοί εντοπίζουν τον δράστη και αρχίζει η καταδίωξη, κατά τη διάρκεια της οποίας γίνεται ανταλλαγή πυροβολισμών.

Οι αστυνομικοί καταφέρνουν θανατηφόρο χτύπημα στον δράστη, ενώ οι ίδιοι από τα πυρά που δέχτηκαν τραυματίζονται ο ένας στο πόδι και ο άλλος στον θώρακα.

Δείτε τη στιγμή του πυροβολισμού:

Δείτε τις αποκλειστικές εικόνες του Newsbomb.gr με τον δράστη νεκρό:

Οι δύο τραυματίες αστυνομικοί μεταφέρθηκαν άμεσα στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, όπου τους επισκέφθηκε και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, και ο αρχηγός της Αστυνομίας.

Η γυναίκα οδηγός του πρώτου οχήματος που ενεπλάκη στο τροχαίο έχει συλληφθεί.