ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Αγία Βαρβάρα: Πήγε να διώξει τον Αιγύπτιο και εκείνος τον σκότωσε - «Δεν πλήρωνε τα ενοίκια»

Αγία Βαρβάρα: Πήγε να διώξει τον Αιγύπτιο και εκείνος τον σκότωσε - «Δεν πλήρωνε τα ενοίκια»

Αγία Βαρβάρα: Νέες αποκαλύψεις για τη δολοφονία του 64χρονου από έναν 38χρονο Αιγύπτιο.

Οικονομικές διαφορές φαίνεται ότι είναι η αιτία για το φονικό που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στην Αγία Βαρβάρα με δράστη έναν 38χρονο Αιγύπτιο και θύμα έναν 64χρονο συγγενή του.

Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για φονικό χτύπημα λόγω ληστείας, στη συνέχεια όμως και κατά τη διαδικασία εξιχνίασης της υπόθεσης, αποκαλύφθηκε ότι επρόκειτο για ανθρωποκτονία κι όχι για απάντηση σε θέση άμυνας.

Όπως, όμως, αποδείχθηκε στη συνέχεια αιτία για το φονικό ήταν οι οικονομικές διαφορές που είχαν ο θύτης και το θύμα που είχαν και συγγενική σχέση μαζί τους καθώς ο 38χρονος είχε παντρευτεί την ξαδέρφη του 64χρονου.

Παράλληλα η έρευνα έδειξε ότι ο 38χρονος χτύπησε και τραυμάτισε θανάσιμα με σιδηρολοστό τον 64χρονο και δεν τον πυροβόλησε, όπως ανέφεραν οι αρχικές πληροφορίες.

Τον σκότωσε για τα ενοίκια

Την ίδια ώρα, μαρτυρίες από γείτονες φαίνεται πως ξεκαθαρίζουν την κατάσταση σχετικά με το τι οδήγησε στο έγκλημα τον 38χρονο Αιγύπτιο.

«Δεν ακούσαμε τίποτα. Ο 64χρονος πήγε στο σπίτι με χαρτιά -μάλλον από Εισαγγελέα- για να διώξει τον Αιγύπτιο, επειδή δεν του πλήρωνε τα ενοίκια. Τον είδα να πηγαίνει πέρα-δωθε και να τηλεφωνεί. Πιθανόν ο 64χρονος ήταν νεκρός εκείνη την ώρα», είπε για τον δράστη αυτόπτης μάρτυρας στο ΣΚΑΪ.

Να σημειωθεί πως ο 38χρονος Αιγύπτιος, είχε παντρευτεί την ξαδέρφη του 64χρονου, η οποία «έφυγε» από τη ζωή πριν από δυο μήνες, χτυπημένη από κορονοϊό.