ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Μεταμόρφωση: Άγριος ξυλοδαρμός 17χρονου από ανήλικους με… εντολή 14χρονου

Μεταμόρφωση: Άγριος ξυλοδαρμός 17χρονου από ανήλικους με… εντολή 14χρονου
Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ της Τρίτης.
Intime News / Φωτογραφία Αρχείου

Ξυλοκόπησαν 17χρονο στην Μεταμόρφωση – Τον χτύπησαν με σιδερογροθιά στο κεφάλι

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά βίας με θύτες και θύματα ανήλικους, με την ΕΛ.ΑΣ. να «βλέπει» ότι η εγκληματικότητα ανηλίκων έχει χτυπήσει «κόκκινο».

Το τελευταίο περιστατικό σημειώθηκε στη Μεταμόρφωση, όπου ένας 17χρονος έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από ομάδα 10 ανηλίκων. Οι περισσότεροι από τους δράστες είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους. Αίσθηση προκαλεί ότι υποκινητής της επίθεσης φέρεται να είναι ηλικίας 14 ετών.

Πιο αναλυτικά, το συμβάν εκτυλίχθηκε λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ της Τρίτης (5/7), με τον 17χρονο να δέχεται χτυπήματα με γροθιές και κλωτσιές στο πρόσωπο και στο κεφάλι, ένας από τους εμπλεκόμενους τον χτύπησε και με σιδερογροθιά.

Μάλιστα, το παιδί χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», λόγω των χτυπημάτων που είχε δεχθεί κυρίως στο πίσω μέρος του κεφαλιού από το μεταλλικό αντικείμενο, προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Ο 17χρονος υπέδειξε σε αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Βορειοανατολικής Αττικής ως υποκινητή της επίθεσης έναν 14χρονο ο οποίος προσήχθη στο Τ.Α. Μεταμόρφωσης και λίγη ώρα αργότερα συνελήφθη, ενώ οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες και στη μητέρα του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Εξεταζόμενος προανακριτικά ο 14χρονος υπέδειξε έναν άλλον συνομήλικο του ως υποκινητή του άγριου ξυλοδαρμού, ωστόσο, παρά τις αναζητήσεις των αστυνομικών δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός και η σύλληψη του.

Την προανάκριση διενήργησε το Τ.Α. Μεταμόρφωσης, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Σχετικές ειδήσεις