ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Σέριφος: Καταγγελία βιασμού 23χρονης από Πακιστανούς σε ερημική παραλία του νησιού

Σέριφος: Καταγγελία βιασμού 23χρονης από Πακιστανούς σε ερημική παραλία του νησιού

Σοκαριστική καταγγελία στη Σέριφο από 23χρονη – Πακιστανοί την βίασαν και την παράτησαν ημιλιπόθυμη σε ερημική παραλία

Θυμό και σοκ προκαλεί στο νησί των Κυκλάδων η αρπαγή και ο βιασμός 23χρονης Ελληνίδας τουρίστριας από τα βόρεια προάστεια της Αθήνας, στη Σέριφο, όπου άνδρας πακιστανικής καταγωγής αφού την απήγαγαν από κατάστημα την οδήγησαν σε ερημική παραλία και τη βίασαν.

Η κοπέλα σε ημιλιπόθυμη κατάσταση έφτασε στο Αστυνομικό Τμήμα Σερίφου και κατήγγειλε τα όσα τραγικά έζησε περιγράφοντας με λεπτομέρειες τα όσα φριχτά έζησε στα χέρια των βιαστών.

Οι αρχές έχουν κάνει φύλλο και φτερό το νησί για τον εντοπισμό των δύο δραστών προτού σημειωθεί κι άλλο κακό.

Το χρονικό στην παραλία Λιβάδι

Όλα συνέβησαν ξημερώματα της Δευτέρας 25 Ιουλίου περίπου στις 04:00 με 04:30. Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η κοπέλα διασκέδαζε στην παραλία Λιβάδι όταν ξαφνικά έχασε τις αισθήσεις της και οι άνδρες την άρπαξαν μακριά από την περιοχή και την οδήγησαν στην παραλία Αυλόμωνας.

Οι αρχές εκτιμούν ότι οι δράστες έριξαν ουσία στο ποτό του θύματος ώστε να χάσει τις αισθήσεις της.

Τα χαρακτηριστικά των δραστών

Η 23χρονη έδωσε αναλυτικά στο αστυνομικό τμήμα όσα θυμάται από εκείνες τις δραματικές ώρες προσπαθώντας να περιγράψει όσο γινόταν με ακρίβεια τα χαρακτηριστικά των ανδρών. Σύμφωνα με όσα κατέθεσε πρόκειται για πακιστανούς, κοντά στα 30. Ο ένας ήταν μέτριου αναστήματος, εύσωμος με μούσι ενώ ο δεύτερος μέτριου αναστήματος, λεπτός και αξύριστος.