ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Δολοφονία στην Άρτα: Πώς θα εξηγήσει ο 29χρονος ότι είχε το όπλο με το οποίο σκότωσε τον πεθερό του

Δολοφονία στην Άρτα: Πώς θα εξηγήσει ο 29χρονος ότι είχε το όπλο με το οποίο σκότωσε τον πεθερό του
Δολοφονία στην Άρτα: Την Τετάρτη (17/08) η απολογία του 29χρονου
STAR

Δολοφονία στην Άρτα: Την Τετάρτη (17/08) η απολογία του 29χρονου

Το ερώτημα γιατί είχε όπλο ενώ πήγαινε να δει το παιδί του αναμένεται να είναι ένα από τα πολλά που θα δεχθεί την Τετάρτη από τον ανακριτή ο 29χρονος ο οποίος την περασμένη εβδομάδα πυροβόλησε και σκότωσε τον πρώην πεθερό του στο χωριό Αστροχώρι της Άρτας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Star ο 29χρονος αναμένεται να πει για το όπλο το οποίο πέταξε λίγη ώρα μετά τη δολοφονία του 75χρονου, ότι «είχα το όπλο για προστασία καθώς κινούμαι κάθε ημέρα στα βουνά και υπάρχουν πολλοί κίνδυνοι».

Μέχρι την απολογία του, την Τετάρτη (17/08) ο 29χρονος επικοινωνεί με τον δικηγόρο του και τα αδέρφια του μέσα από τα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Άρτας ενόψει της απολογίας του καθώς κατηγορείται για ανθρωποκτονία, απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά της πρώην συζύγου του και παράβαση του νόμου περί οπλών.

«Είναι μετανιωμένος, στεναχωρημένος. Σίγουρα θέλει να τιμωρηθεί» δήλωσε στο Star ο αδερφός του 29χρονου ο οποίος του είπε, επίσης, ότι «ήταν μια κακιά στιγμή» και πως «ό,τι έχω και δεν έχω γι’ αυτό το παιδί. Και αν δεν έκανα κακό στον εαυτό μου είναι γι’ αυτό το παιδί».

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 29χρονος είχε σκοπό να μετακομίσει στην Αθήνα από τις αρχές Σεπτεμβρίου καθώς είχε βρει δουλειά κοντά σε συγγενικό του πρόσωπο, με τις ίδιες πληροφορίες να αναφέρουν ότι είχε ενημερώσει σχετικά την πρώην σύζυγο του.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες είχε βρεθεί ο τρόπος που θα επικοινωνούσε με το παιδί τους: Θα το έβλεπε όταν θα επισκεπτόταν ο ίδιος την Άρτα με τον όρο να μην είναι παρών ο πρώην πεθερός του με τον οποίο φαίνεται ότι είχε προβλήματα.

Σχετικές ειδήσεις