ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Καταδίωξη στο Αιγάλεω: Καπνογόνο, πυροσβεστήρες και πυροβολισμοί – Βίντεο-«κλειδί» στην ΕΛΑΣ

Καταδίωξη στο Αιγάλεω: Καπνογόνο, πυροσβεστήρες και πυροβολισμοί – Βίντεο-«κλειδί» στην ΕΛΑΣ
Αιγάλεω: Σε εξέλιξη οι έρευνες της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό των τριών διαρρηκτών
INTIME/Φωτογραφία αρχείου

Αιγάλεω: Σε εξέλιξη οι έρευνες της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό των τριών διαρρηκτών

Στην περιοχή του Ασπροπύργου χάθηκαν τα ίχνη των τριών διαρρηκτών που εισέβαλαν τα ξημερώματα της Πέμπτης σε εργοστάσιο ανελκυστήρων στο Αιγάλεω.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που μίλησαν στο Newsbomb.gr, οι διαρρήκτες δεν πυροβόλησαν σε βάρος των αστυνομικών, ωστόσο, ο ένας από αυτούς φέρεται να προέταξε όπλο σε βάρος τους, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί που τους καταδίωκαν να πυροβολήσουν (χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί).

«Η συμμορία αποτελούνταν από τρία άτομα. Όταν οι αστυνομικοί τους καταδίωξαν έκαναν χρήση πυροσβεστήρα για να καταφέρουν να ξεφύγουν, πέταξαν εναντίον των αστυνομικών καπνογόνο και ο ένας από αυτούς έβγαλε όπλο, το οποίο δεν χρησιμοποίησε», αναφέρουν πηγές της ΕΛΑΣ.

Η Ασφάλεια που ερευνά την υπόθεση έχει ήδη λάβει στα χέρια της βίντεο από την επιχείρηση, το οποίο έχει αποτυπώσει καρέ-καρέ την επίθεση. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι υπάρχει αισιοδοξία για την ταυτοποίηση των δραστών, ενώ η έρευνα επικεντρώνεται στην περιοχή του Ασπροπύργου όπου κινήθηκαν από το Αιγάλεω και χάθηκαν τα ίχνη τους. Εκτιμάται ότι πρόκειται για συμμορία σεσημασμένων διαρρηκτών με έδρα τη δυτική Αττική.

Όλα ξεκίνησαν όταν τα ξημερώματα της Πέμπτης οι διαρρήκτες εισέβαλαν με κινηματογραφικό τρόπο στο εργοστάσιο σπάζοντας την τζαμαρία της πρόσοψης. Αμέσως έγιναν αντιληπτοί από περίοικο που ειδοποίησε την Αστυνομία. Αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο και τότε ξεκίνησε η καταδίωξη. Ο οδηγός δεν υπάκουσε στο σήμα για να σταματήσει, ενώ λόγω της χρήσης πυροσβεστήρα και καπνογόνου οι αστυνομικοί έχασαν κάποια στιγμή τα ίχνη τους.

Η έρευνα της Ασφάλειας βρίσκεται σε εξέλιξη.

Σχετικές ειδήσεις