ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Θρίλερ στην Κυψέλη: Επίθεση με μαχαίρι σε γυναίκα – Πώς βρέθηκε αιμόφυρτη στο πεζοδρόμιο

Θρίλερ στην Κυψέλη: Επίθεση με μαχαίρι σε γυναίκα – Πώς βρέθηκε αιμόφυρτη στο πεζοδρόμιο

Αιματηρή επίθεση σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής (04/09) στην περιοχή της Κυψέλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες αυτοπτών μαρτύρων στο Newsbomb.gr, περίπου στις 23:00 το βράδυ, στην συμβολή των οδών Κυψέλης 59 και Ζακύνθου ακούστηκε ξαφνικά ένας έντονος γδούπος. Μόλις γύρισαν οι περίοικοι να δουν τι συμβαίνει, είδαν στο έδαφος μια γυναίκα αιμόφυρτη.

Πλησιάζοντας κοντά είδαν πως η γυναίκα ήταν γυμνή από τη μέση και πάνω και έφερε τραύματα – πιθανότατα από μαχαίρι – ενώ δίπλα της βρέθηκε και το αιχμηρό αντικείμενο. Το πεζοδρόμιο είχε γεμίσει αίματα, όμως η γυναίκα συνέχιζε να ανασαίνει, έστω και με δυσκολία.

Δείτε την gallery - ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ:

Άμεσα έφτασε στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο παρέλαβε το θύμα, ενώ αστυνομικές δυνάμεις απέκλεισαν την περιοχή και διεξάγουν έρευνες.

Κατ’ εκτίμηση του αυτόπτη μάρτυρα Γιώργου Φώσκολου που μίλησε στο Newsbomb.gr, η γυναίκα έπεσε από κάποιο όροφο της πολυκατοικίας. Όπως εικάζει ο ίδιος, ενδεχομένως κάποιος της είχε καταφέρει τραύματα με μαχαίρι, με την ίδια να επιχειρεί να γλιτώσει πέφτοντας από το μπαλκόνι, Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες πρόκειται για γυναίκα μεταξύ 40 – 50 ετών.

Η αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο διενεργούν έρευνες στο διαμέρισμα της γυναίκας.