ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Σύλληψη θρίλερ στην Αθήνα: Αλλοδαπός ήταν οπλισμένος με 22άρι - Χρησιμοποιείται σε συμβόλαια θανάτου

Σύλληψη θρίλερ στην Αθήνα: Αλλοδαπός ήταν οπλισμένος με 22άρι - Χρησιμοποιείται σε συμβόλαια θανάτου

Τυχαίος έλεγχος της ΕΛΑΣ έβγαλε «λαβράκι» - Ο αλλοδαπός είχε απελαθεί αλλά επέστρεψε στην Ελλάδα

Ανθρωποκυνηγητό στο κέντρο της Αθήνας με την ΕΛΑΣ να ακινητοποιεί αλλοδαπό που κινούταν ύποπτα στην περιοχή της Αττικής.

Οι αστυνομικοί κατά την διάρκεια της περιπολίας επιχείρησαν να σταματήσουν τον άνδρα για έλεγχο αλλά εκείνος τράπηκε σε φυγή. Μετά από καταδίωξη κατάφεραν να τον σταματήσουν και κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε πως ήταν οπλισμένος με 22άρι περίστροφο το οποίο έχει ταυτιστεί με τα συμβόλαια θανάτου.

Σύμφωνα με το Mega, ο άνδρας είχε απελαθεί από την Ελλάδα τον Μάρτιο του 2021, ωστόσο επέστρεψε στην Ελλάδα, γεγονός το οποίο προβληματίζει τις αρχές.

Το όπλο έχει μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ όπου θα διενεργηθεί βαλλιστικός έλεγχος, και τις επόμενες μέρες θα διαπιστωθεί η εμπλοκή του όπλου σε ανεξιχνίαστες δολοφονίες.

Οι αστυνομικοί κάνουν ενδελεχή έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί εάν ο αλλοδαπός εμπλέκεται σε κάποιο συμβόλαιο θανάτου, εάν έχει εκτελέσει κάποιο ή απλώς έφερε το όπλο χωρίς να εμπλέκεται ο ίδιος.

Τέλος, στην έρευνα θα συμπεριληφθεί και το εάν το όπλο αυτό έχει χρησιμοποιηθεί σε συμβόλαιο θανάτου, σε συνδυασμό με έναν άνθρωπο που έχει απελαθεί εδώ και αρκετό καιρό και επέστρεψε παράνομα στην Ελλάδα.

Σχετικές ειδήσεις