ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ηλιούπολη: Ληστές ετών... 14 σε σχολείο – Χειροπέδες και στους γονείς τους

Ηλιούπολη: Ληστές ετών... 14 σε σχολείο – Χειροπέδες και στους γονείς τους
Οι τρεις 14χρονοι συλληφθέντες, με τη σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών

Οι 14χρονοι βρίσκονταν στην αυλή του σχολείου όταν με χρήση σωματικής και λεκτικής βίας ακινητοποίησαν 13χρονο και του αφαίρεσαν τα λιγοστά χρήματα που είχε πάνω του

Χειροπέδες σε τρεις 14χρονους και στους γονείς τους πέρασαν οι αστυνομικοί μετά από επεισόδιο που σημειώθηκε το απόγευμα της περασμένης Κυριακής στο προαύλιο Γυμνασίου στην Ηλιούπολη.

Οι 14χρονοι βρίσκονταν στην αυλή του σχολείου όταν με χρήση σωματικής και λεκτικής βίας ακινητοποίησαν 13χρονο και του αφαίρεσαν τα λιγοστά χρήματα που είχε πάνω του. Το θύμα τραυματίστηκε ελαφρά και αμέσως ειδοποιήθηκαν οι γονείς του.

Πριν τη ληστεία ο 13χρονος μαζί με δύο άλλους ανήλικους είχαν συναντηθεί στο σημείο με την ομάδα των 14χρονων με τους οποίους διαπληκτίστηκαν. Ο ένας από τους 14χρονους ισχυρίστηκε στην Αστυνομία ότι ο 13χρονος τον είχε χτυπήσει στο παρελθόν και τον είχε απειλήσει.

Μάλιστα, υπέβαλε μήνυση σε βάρος του με αποτέλεσμα να σχηματιστεί δικογραφία και σε βάρος του 13χρονου για σωματικές βλάβες, απειλή και εξύβριση, καθώς και σε βάρος των τεσσάρων κηδεμόνων για παραμέληση εποπτείας των ανήλικων τέκνων τους.

Οι τρεις 14χρονοι συλληφθέντες, με τη σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Σχετικές ειδήσεις:

Αγία Παρασκευή: Άγρια επίθεση σε 15χρονο που επέστρεφε από το σχολείο

Πακιστάν: Πατέρας έκαψε ζωντανό το γιο του επειδή δεν είχε διαβάσει για το σχολείο

Πήγαν να κάνουν μάθημα και βρήκαν το σχολείο κλειδωμένο – Σάλος με την «έξωση» μαθητών