ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Πολυτεχνειούπολη: Τι λέει η μητέρα της 22χρονης δόκιμης - «Ήθελε από μικρή να μπει στην Αστυνομία»

Πολυτεχνειούπολη: Τι λέει η μητέρα της 22χρονης δόκιμης - «Ήθελε από μικρή να μπει στην Αστυνομία»
INTIME

Δηλώσεις σχετικά με τη σύλληψη της κόρης της για την υπόθεση των συμμοριών της Πολυτεχνειούπολης, έκανε η μητέρα της 22χρονης δόκιμης αστυνομικού.

«Ήθελε από μικρή να μπει στην Αστυνομία, όπως ο πατέρας της» λέει η μητέρα της 22χρονης δόκιμης αστυνομικού, που σπάει τη σιωπή της και μιλά για τη σύλληψη της κόρης της, σχετικά με την υπόθεση των συμμοριών της Πολυτεχνειούπολης.

Η 22χρονη δόκιμη αστυνομικός, κατηγορείται, ότι έδινε πληροφορίες για τις επιχειρήσεις της Αστυνομίας σε μέλος μιας εκ των συμμοριών, υποσκάπτοντας έτσι το έργο του Σώματος.

Μιλώντας στο MEGA, η μητέρα της αναφέρει: «Έχω μεγαλώσει τα τρία αυτά παιδιά μόνη μου. Ήταν 3,5 και 2 ετών όταν έχασα τον άνδρα μου και προσπάθησα πολύ για να αναθρέψω τρία καλά παιδιά. Έχουν ειπωθεί πράγματα που δεν ισχύουν. Το παιδί μου δεν έμενε στις εστίες, έμενε σπίτι μας, που ήρθαν αστυνομικοί έψαξαν και δεν βρήκαν τίποτα μεμπτό. Τις επόμενες ημέρες η κόρη μου θα ορκιζόταν και τώρα δυστυχώς είναι όλα στον αέρα.

Το παιδί ήθελε από μικρή να καταφέρει να μπει στην Αστυνομία, όπως ήταν και ο πατέρας της. Είχε περάσει πρόσφατα και από δεύτερη πανεπιστημιακή σχολή. Έπαιζε ποδόσφαιρο, είναι δραστήριο παιδί, δεν πιστεύω ότι είχε τέτοιες εμπλοκές».

Σχετικές ειδήσεις

Πολυτεχνειούπολη: Νέα επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στην Πρέβεζα – Έφοδος σε ξενοδοχείο

Καρέ - καρέ η δράση της συμμορίας της Πολυτεχνειούπολης - Επίδειξη ισχύος με όπλα

Πολυτεχνειούπολη: Σε διαθεσιμότητα τέθηκε η δόκιμη Αστυνομικός