ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Πατέρας ασελγούσε σε βάρος της 12χρονης κόρης του σε σπίτι-κολαστήριο στον Άγιο Παντελεήμονα

Πατέρας ασελγούσε σε βάρος της 12χρονης κόρης του σε σπίτι-κολαστήριο στον Άγιο Παντελεήμονα
PIXABAY

Αποτροπιασμό προκαλεί η αποκάλυψη ότι ένας 41χρονος από το Μπαγκλαντές συνελήφθη γιατί φέρεται να ασελγούσε σε βάρος της 12χρονης  κόρης του για χρονικό διάστημα που ίσως να ξεπερνάει τα δύο έτη.

Ο 41χρονος είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών, με τους αστυνομικούς να ερευνούν πλέον εξονυχιστικά το παρελθόν του.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η σύλληψη έγινε το βράδυ της 29ης Σεπτεμβρίου 2022 στο κέντρο της Αθήνας από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ενώ την προανάκριση ανέλαβε η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του αφορά στα αδικήματα της απειλής, της ενδοοικογενειακής βίας, του βιασμού, της γενετήσιας πράξης, της γενετήσιας πράξης μεταξύ συγγενών και της πορνογραφίας ανηλίκων. Ο 41χρονος από το Μπαγκλαντές δεν έδειχνε κανένα έλεος απέναντι στην οικογένεια του, καθώς δεν δίσταζε να χτυπάει τη σύζυγο του μπροστά στα παιδιά τους.

Το σπίτι τους στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα ήταν ένα κολαστήριο, μέχρι που η γυναίκα του (σ.σ. με καταγωγή από χώρα της πρώην ΕΣΣΔ) δεν άντεξε άλλο και ζήτησε βοήθεια από την Αστυνομία. Οι άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. «σάρωσαν» διάφορες περιοχές της Αττικής, μέχρι να φτάσουν στη σύλληψη του 41χρονου από το Μπαγκλαντές ο οποίος κρατείται και θα λογοδοτήσει στη Δικαιοσύνη για τις πράξεις του.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η γυναίκα και το 12 ετών κοριτσάκι, κατέθεσαν μεταξύ άλλων στην Ασφάλεια ότι ο συλληφθείς τις χτυπούσε, τις απειλούσε για να μην μιλήσουν σε κανέναν γιατί θα τις σκοτώσει, ενώ φέρεται να έβγαζε και φωτογραφίες το γυμνό κορμί του παιδιού.