ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Νέα στοιχεία για τον 41χρονο που βίαζε την 12χρονη κόρη του – Η μήνυση δεν τον σταμάτησε

Νέα στοιχεία για τον 41χρονο που βίαζε την 12χρονη κόρη του – Η μήνυση δεν τον σταμάτησε
Συγκλονιστικές λεπτομέρειες από την υπόθεση στον Άγιο Παντελεήμονα.
Pixabay

Νέα στοιχεία για τη δράση του 41χρονου που συνελήφθη στον Άγιο Παντελεήμονα με την κατηγορία ότι βίαζε την 12χρονη κόρη του και ξυλοκοπούσε τη γυναίκα του, έρχονται στο φως από την αστυνομική έρευνα.

Η μητέρα του παιδιού είχε μεταβεί στις 27 Σεπτεμβρίου 2022 στο Αστυνομικό Τμήμα της Ομόνοιας, όπου είχε υποβάλει μήνυση σε βάρος του 41χρονου για ενδοοικογενειακή βία. Οι αστυνομικοί σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία, του πέρασαν χειροπέδες, ωστόσο, ο 41χρονος αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο να μην πλησιάζει το σπίτι της οικογένειας στον Άγιο Παντελεήμονα.

Ο περιοριστικός όρος, ωστόσο, δυστυχώς αποδείχτηκε ότι δεν προστάτευσε το άτυχο παιδί και τη μητέρα του. Μόλις δύο ημέρες αργότερα, στις 29 Σεπτεμβρίου, ο 41χρονος εμφανίστηκε ξανά στο σπίτι. Η Αστυνομία ειδοποιήθηκε και του πέρασε χειροπέδες.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του αφορά τα αδικήματα της απειλής, της ενδοοικογενειακής βίας, του βιασμού, της γενετήσιας πράξης, της γενετήσιας πράξης μεταξύ συγγενών και της πορνογραφίας ανηλίκων.

Η γυναίκα του και το 12 ετών κοριτσάκι κατέθεσαν στην Ασφάλεια ότι ο 41χρονος τις χτυπούσε, τις απειλούσε για να μη μιλήσουν σε κανέναν γιατί θα τις σκοτώσει, ενώ φέρεται να έβγαζε και φωτογραφίες το γυμνό κορμί του παιδιού.