ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Σεπόλια: Η δίωξη που ασκήθηκε στον πατέρα της 12χρονης

Σεπόλια: Η δίωξη που ασκήθηκε στον πατέρα της 12χρονης
Για προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών κατηγορείται ο πατέρας της 12χρονης
Eurokinissi

Οι ναρκωτικές ουσίες βρέθηκαν στην κατοχή του πατέρα της 12χρονης κατά τη διάρκεια κατ´οίκον έρευνας που πραγματοποίησε η αστυνομία.

Ποινική δίωξη για προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ιδία χρήση, ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών στον πατέρα της 12χρονης από τα Σεπόλια.

Οι ναρκωτικές ουσίες βρέθηκαν στην κατοχή του κατά τη διάρκεια κατ´οίκον έρευνας που πραγματοποίησε η αστυνομία.

Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο Μονομελές για να δικαστεί. Η υπόθεση πήρε αναβολή για τις 26 Οκτωβρίου και ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος.

Υπάρχουν άλλες δύο κοπέλες που καταγγέλλουν

Σχετικά με τα όσα κατέθεσε η μητέρα της 12χρονης από τα Σεπόλια, που έπεσε θύμα βιασμού και μαστροπείας από τον 53χρονο, μίλησε ο δικηγόρος της Απόστολος Λύτρας.

Όπως ανέφερε ο δικηγόρος, υπάρχουν άλλες 2 κοπέλες που καταγγέλλουν, αυτή τη στιγμή είναι 18 ετών άλλα όταν τους συνέβη ήταν ανήλικες. Οι κατηγορούμενοι φαίνεται ότι προσπαθούσαν να προσεγγίσουν κι άλλα παιδιά για να τα ωθήσουν στην πορνεία. Είναι βέβαιο ότι θα ερευνηθούν κι άλλα πρόσωπα. «Οι 213 που ακούγονται πρέπει και αυτοί να λογοδοτήσουν, αν υπάρχουν στοιχεία», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Καταλήγοντας, είπε πως «σίγουρα μιλάμε για ένα τρομακτικό εγκλημα για τα ελληνικά δεδομένα. Είμαι σίγουρος ότι υπάρχει και κρύβεται κύκλωμα από πίσω

Η πρώτη κατάθεση της 12χρονης

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr η κατάθεση της 12χρονης που δόθηκε στις 17 Σεπτεμβρίου στην Αστυνομία και πυροδότησε τις εξελίξεις, έχει ως εξής:

«Θέλω απλά να μπει στη φυλακή. Με τον δεύτερο άνδρα έχω πάει σε ραντεβού τέσσερις φορές. Αναγνωρίζω τα συγκεκριμένα άτομα στις φωτογραφίες που μου δείχνετε.

Κάποιες φορές ερχόταν και αυτός μαζί στα ραντεβού. Ο 53χρονος ερχόταν και αυτός μαζί μου στα ραντεβού. Μου έλεγε ακόμη και αριθμούς από πινακίδες για να μπαίνω στα αυτοκίνητα. Έπαιρνα τα χρήματα που μου έδιναν και του τα παρέδιδα.

Εκείνος τα άφηνε στο κατάστημα. Υπάρχει και ένα δεύτερο άτομο που ερχόταν μαζί μου στα ραντεβού».

Διαβάστε ακόμα:

Σεπόλια: Αυτό είναι το πλαίσιο ποινών για βιασμούς ανηλίκων

«Βόμβα» Λύτρα για Σεπόλια: Υπάρχουν άλλες δύο κοπέλες που καταγγέλλουν

Σεπόλια: Η πρώτη δήλωση της συζύγου του 53χρονου βιαστή