ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Πατέρας 12χρονης από Σεπόλια: «Οι κατηγορούμενοι πρέπει να πληρώσουν»

Πατέρας 12χρονης από Σεπόλια: «Οι κατηγορούμενοι πρέπει να πληρώσουν»
Στο MEGA μίλησε ο πατέρας της 12χρονης
Eurokinissi

Ο πατέρας της 12χρονης επιμένει ότι δεν έχει καμία σχέση με όσα συνέβαιναν στην κόρη του.

Την κατηγορηματική του απάντηση ότι δεν έχει καμία σχέση με όσα συνέβαιναν στην κόρη του, έδωσε, μέσω του MEGA ο πατέρας της 12χρονης από τα Σεπόλια.

Ο πατέρας της ανήλικης ισχυρίστηκε ότι δεν έχει καμία ανάμιξη με την υπόθεση βιασμού του κοριτσιού. «Οι κατηγορούμενοι πρέπει να πληρώσουν με την αυστηρότερη των ποινών γι' αυτό το ειδεχθέστατο έγκλημα που προκάλεσαν στην κόρη μου. Δεν μπορούσα να έχω την εποπτεία της καθώς είμαι εξαρτημένος από τις ναρκωτικές ουσίες.»

Σχετικά με τα ναρκωτικάν που βρήκε η αστυνομία στην κατοχή του είπε: «Παρακολουθώ το πρόγραμμα του ΟΚΑΝΑ και δεν έχω καμία σχέση με τα ναρκωτικά που με κατηγορούν, διότι η ποσότητα που βρέθηκε κατά τη σύλληψή μου ήταν ακριβώς 26 γραμμάρια που χρησιμοοποιώ για προσωπική μου χρήση και μου αρκεί για 15 ημέρες.»

«Θέλω να δικαιωθεί το παιδί μου, δεν την έριξα ούτε στα ναρκωτικά αλλά ούτε μπόρεσα λόγω της κατάστασής μου να αποτρέψω τον βιασμό της. Δεν το περίμενα ότι θα κατηγορήσουν τη γυναίκα μου, ότι εξέδιδε την κόρη μου. Δεν γνωρίζω αν είναι ένοχη. Θα πιστέψω μόνο αν υπάρχουν αποδείξεις», κατέληξε σχετικά με τη σύλληψη της μητέρας της 12χρονης και τα όσα ακούγονται για την εμπλοκή της.

Στον πατέρα της 12χρονης ασκήθηκε ποινική δίωξη για προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ιδία χρήση. Οι ναρκωτικές ουσίες βρέθηκαν στην κατοχή του κατά τη διάρκεια κατ´οίκον έρευνας που πραγματοποίησε η αστυνομία.

Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο Μονομελές για να δικαστεί. Η υπόθεση πήρε αναβολή για τις 26 Οκτωβρίου και ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος.

Διαβάστε ακόμα:

Σεπόλια: Ψάχνουν κι άλλα θύματα βιασμού - Τι ισχύει για τα αδέλφια

Σεπόλια: Αναβλήθηκε για τις 26/10 η δίκη του πατέρα της 12χρονης

Ιδιοκτήτρια οίκου ανοχής: «Η μητέρα της 12χρονης μου ζήτησε δουλειά»