ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Σεπόλια: Τι κατέθεσαν οι δύο άνδρες στη ΓΑΔΑ

Σεπόλια: Τι κατέθεσαν οι δύο άνδρες στη ΓΑΔΑ

Σεπόλια: Νέες εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης

Με την πολύκροτη υπόθεση των Σεπολίων ασχολήθηκε στην πρεμιέρα της εκπομπής της «Φως στο Τούνελ» η Αγγελική Νικολούλη την Παρασκευή το βράδυ.

Σημαντικές ήταν οι πληροφορίες που έγιναν γνωστές μέσα από την εκπομπή, καθώς αργά το βράδυ της Παρασκευής δύο άτομα προσήλθαν αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ προκειμένου να καταθέσουν όσα γνωρίζουν για την υπόθεση.

Συγκεκριμένα οι δύο άνδρες κατέθεσαν στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων Αττικής πως είχαν συνομιλήσει με την 12χρονη – εάν ήταν όντως η 12χρονη και όχι ο Ηλίας Μίχος πίσω από την συνομιλία – ωστόσο και οι δύο νόμιζαν πως μιλούσαν με ένα κορίτσι 17 ετών και όχι με ένα 12χρονο παιδί.

Από τις φωτογραφίες που τους έδειξαν οι αστυνομικοί αναγνώρισαν ότι το κορίτσι με το οποίο συνομιλούσαν είναι η 12χρονη, ενώ και οι δύο τόνισαν πως δεν πήγαν σε κάποιο ραντεβού αλλά αρκέστηκαν σε συνομιλία.

Την ίδια ώρα στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη μίλησε ο Κώστας Γιαννόπουλος πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού ο οποίος δήλωσε πως τα αδέλφια της 12χρονης βρίσκονται πλέον στο Χαμόγελο του Παιδιού.

Όπως είπε συγκεκριμένα «Τα παιδιά βρίσκονται στην αγκαλιά του Χαμόγελου και από εδώ και πέρα έχουμε αποφασίσει να μη μιλάμε για την υπόθεση γιατί θα πρέπει τα παιδιά να μας πιστέψουν και να μην νιώσουν ότι τα προδίδουμε μιλώντας για εκείνα».

Σε αναμονή πάντως βρίσκονται οι αστυνομικοί του τμήματος προστασίας ανηλίκων για την εκτέλεση 3 ή 4 ενταλμάτων σύλληψης είτε μέσα στη νύχτα είτε αύριο το πρωί για άτομα που έχουν ταυτοποιηθεί ως παιδοβιαστές στην υπόθεση της 12χρονης.

Διαβάστε επίσης:

Σεπόλια: Οι αντιφατικές κινήσεις της μητέρας της 12χρονης

Σεπόλια: Πρόσωπα υπεράνω πάσης υποψίας στη λίστα των υπόπτων

Σεπόλια: Είχαν συνομιλήσει με την 12χρονη οι δυο που πήγαν στη ΓΑΔΑ