ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Σεπόλια: Δεν είχε καταλάβει τίποτα ο πατέρας της 12χρονης λόγω ουσιών

Σεπόλια: Δεν είχε καταλάβει τίποτα ο πατέρας της 12χρονης λόγω ουσιών

Σεπόλια: Λόγω της χρήσης ναρκωτικών ουσιών, ο πατέρας της 12χρονης δεν μπορούσε να αντιληφθεί όσα συνέβησαν στο παιδί του…

Το δράμα της 12χρονης συνεχίζεται καθώς η υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο διαρκώς ξετυλίγεται και οι αποκαλύψεις διαδέχονται η μια την άλλη. Ένας ακόμα άνδρας έπεσε στα χέρια των Αρχών για τον βιασμό του παιδιού, ενώ αναμένεται κι άλλες συλλήψεις στο αμέσως επόμενο διάστημα.

Η μητέρα του παιδιού κρατείται και θα απολογηθεί τη Δευτέρα, ενώ ο πατέρας αντιμετωπίζει κατηγορίες για ναρκωτικά και θα δικαστεί στις 26 Οκτωβρίου. Μάλιστα, όπως ανέφερε ο δικηγόρος του, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, ο άνθρωπος δεν ήταν σε θέση να αντιληφθεί τι γινόταν με το παιδί του λόγω της χρήσης ουσιών.

Γεγονός που μεγαλώνει ακόμα περισσότερο το δράμα του παιδιού…

«Μου έχει μεταφέρει ότι έχει μιλήσει με το παιδί, όμως, εκείνος λόγω της κατάστασής του δεν μπορούσε να αντιληφθεί και να υποπτευθεί τι συνέβαινε», είπε ο δικηγόρος του πατέρα της 12χρονος, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος.

«Δυστυχώς, και θέλω να το πω αυτό, ακούστηκε από συνάδελφό μου ότι είναι «νεαρή δεσποινίδα». Είναι ένα παιδί. θλίβομαι που ειπώθηκε από συνάδελφο αυτό το πράγμα», σημείωσε με εμφανή τον εκνευρισμό του, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

«Τον Μίχο μου είπε πως δεν τον γνώριζε, όμως, αυτό ίσως να μην ισχύει από άλλες πηγές που έχω. Δεν έχει σημασία που είμαι δικηγόρος του. Έχει ευθύνη. Η ευθύνη του πατέρα, των οικείων, της μητέρας αυτών που έπρεπε να προστατεύουν το 12χρονο παιδί είναι προφανής. Θα έπρεπε να έχουν μερίδιο ευθύνης. Όλοι μας θα έπρεπε να προσέχουμε τα παιδιά μας στην κοινωνία που ζούμε», σχολίασε.