ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Σεπόλια: Κρύβονταν πίσω από γυναικεία ονόματα - Έρχονται συλλήψεις

Σεπόλια: Κρύβονταν πίσω από γυναικεία ονόματα - Έρχονται συλλήψεις

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στην υπόθεση των Σεπολίων

Δεκάδες άνδρες που συνομιλούσαν διαδικτυακά για ερωτικά ραντεβού με το κοριτσάκι έχουν χάσει τον ύπνο τους. Στα εγκληματολογικά εργαστήρια σκανάρονται τα πάντα, ακόμα και εκείνοι που κρύβονταν πίσω από γυναικεία ονόματα.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα, τρία συγκεκριμένα πρόσωπα που δεν βρέθηκε μαζί τους ερωτικά η 12χρονη από τα Σεπόλια θα κληθούν να καταθέσουν στις Αρχές γιατί θεωρούνται ύποπτοι.

Ο πρώτος είχε το ψευδώνυμο «Ελένη» στο viber και το πραγματικό του όνομα ήταν Ιωσήφ. Έλεγε στο κοριτσάκι ότι ήθελε να τη βοηθήσει. Εξετάζεται αυτό το ενδεχόμενο ενώ ανοιχτό μένει το γεγονός μήπως ήθελε να την ρίξει πιο βαθιά στον βούρκο.

Ο δεύτερος είχε το ψευδώνυμο «Μαρία», και το όνομά του ήταν Δημήτρης. Είχε συναντήσει την 12χρονη στην πλατεία μία φορά και όταν κατάλαβε ότι ήταν πολύ μικρή και όχι 17 ετών σταμάτησε τις συνομιλίες μαζί της.

Τρίτη περίπτωση είναι ο κύριος με τα αρχικά Σ.Σ. ή Σωτήρης στο viber. Τρόμαξε μόλις κατάλαβε την πραγματική ηλικία του παιδιού και την μπλόκαρε.

Διαβάστε επίσης:

Σεπόλια - Γείτονες: Μπαινόβγαιναν παιδιά στο μαγαζί του Μίχου

Σεπόλια: Οι πρώτες ώρες του Μίχου στη φυλακή - Με ποιον μιλά

Σεπόλια: «Κατέβηκε στο υπόγειο να βοηθήσει και εκείνος τη βίασε»