ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Σεπόλια: Μαρτυρίες για τον Ηλία Μίχο στη γειτονιά του Κολωνού

Ηλίας Μίχος
Ο 53χρονος παιδοβιαστής της 12χρονης στα Σεπόλια

Σεπόλια: Ο παιδοβιαστής Ηλίας Μίχος ήταν ιδιαίτερα διαχυτικός με κάποια παιδιά. Τα φώναζε μέσα στο μαγαζί στον Κολωνό και τα κερνούσε παγωτά, όπως υποστηρίζει η μητέρα της 12χρονης.

Σύμφωνα με το Star, η μητέρα του 12χρονου κοριτσιού, στην κατάθεσή της μίλησε με κάθε λεπτομέρεια για τη δράση του Ηλία Μίχου αφήνοντας μάλιστα υπονοούμενα για το πόσο διαχυτικός ήταν με κάποια παιδιά της γειτονιάς.

«Στην περιοχή αυτή υπάρχουν οικογένειες με παιδάκια τα οποία κάνουν παρέα με τα δικά μας και καθόμαστε συχνά στην παιδική χαρά. Ο άνθρωπος αυτός, ξέραμε ότι κερνούσε τα παιδιά παγωτά και διάφορα άλλα» είπε στην κατάθεσή της η μητέρα.

Μάλιστα σύμφωνα με την κατάθεσή της, έξι μέρες μετά την καταγγελία σε βάρος του κι ενώ είχε ξεκινήσει η μυστική έρευνα από το Ανηλίκων, ο Μίχος επιχείρησε να προσεγγίσει και το 11χρονο αδελφάκι της ανήλικης.

«Την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου όπως με ενημέρωσε ο γιος μου, περπατούσε στον δρόμο απέναντι από το μαγαζί και όταν τον είδε (ο Μίχος) του σφύριξε και του έκανε νόημα να τον πλησιάσει, τότε το παιδί μου απομακρύνθηκε , γύρισε σπίτι και με ενημέρωσε» είπε η μητέρα.

«Εδώ στη γειτονιά μας υπάρχουν πολλά πιτσιρίκια και είναι παιδάκια που πολλές φορές που έτυχε να είμαι στο μαγαζί τα έδιωχνε γιατί του έκλεβαν μια τσίχλα ή ζητιάνευαν. Τα έδιωχνε αυτά τα παιδιά από το μαγαζί, εκτός από τη μικρή και τα αδελφάκια της που πηγαινοερχόντουσαν» είπε κάτοικος της περιοχής.

Ο Ηλίας Μίχος φέρεται να είχε προτείνει μάλιστα σε ανήλικη να πάνε μαζί για τρέξιμο.

Ενώ μια γυναίκα που διατηρεί επιχείρηση λίγα μόλις μέτρα από το μίνι μάρκετ του Μίχου, τον τελευταίο καιρό απέφευγε να περνάει μπροστά από το μαγαζί του. Όπως αποκαλύπτει η γυναίκα στο Star, είχε πέσει θύμα λεκτικής σεξουαλικής παρενόχλησης από τον κατηγορούμενο.

Με πληροφορίες από star.gr

Σχετικές ειδήσεις