ΕΛΛΑΔΑ

Σεπόλια: Ξεσπά γειτόνισσα του Μίχου - «Ήταν αισχρός»

Σεπόλια: Ξεσπά γειτόνισσα του Μίχου - «Ήταν αισχρός»

Διαχυτικό σε σημείο χυδαιότητας χαρακτηρίζει τον Ηλία Μίχο, γειτόνισσά του στα Σεπόλια, τονίζοντας από την άλλη πόσο σεμνό ήταν το 12χρονο κορίτσι

Γειτόνισσα του Ηλία Μίχου και της 12χρονης αποκαλύπτει όσα είχε δει να συμβαίνουν στη γειτονιά των Σεπολίων λίγο καιρό πριν δημοσιοποιηθεί η φρικιαστική υπόθεση του βιασμού και της μαστροπείας. Χαρακτηριστικό στα όσα ισχυρίζεται η γυναίκα είναι ότι ο 53χρονος είχε χτίσει ένα καλό όνομα, ωστόσο η ίδια διαψεύδει τους χαρακτηρισμούς που ήθελαν την 12χρονη να δείχνει μεγαλύτερης ηλικίας τονίζοντας ότι τόσο το κορίτσι όσο και τα αδέρφια της ήταν ιδιαίτερα σεμνά και δεν έδιναν κανένα δικαίωμα.

«Είχε χτίσει καλό όνομα στη γειτονιά. Και η σύζυγος και ο γιος του είχαν χτίσει καλό όνομα. Όλοι τους ήξεραν, τους σέβονταν, ήταν άνθρωποι που φαίνονται ευυπόληπτοι. Διακαώς προσπαθούσε να φτιάξει μία εικόνα ενός ανθρώπου που είχε διασυνδέσεις στον πολιτικό, στον θρησκευτικό και τον καλλιτεχνικό χώρο. Ήταν άνθρωπος που έκανε δωρεές, βοηθούσε κόσμο γενικότερα. Δεν είναι τυχαία όλα αυτά, ήξερε τι έκανε», είπε αρχικά η γειτόνισσα.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με την ίδια η δράση του 53χρονου βιαστή δεν ξεκίνησε τους τελευταίους μήνες αλλά αρκετά πιο νωρίς ενώ πιστεύει πως κι άλλα παιδιά είχαν πέσει θύματά του. «Δεν μπορεί να έφτασε με τέτοια οργάνωση και μεθόδευση και να ξεκίνησε ξαφνικά με την 12χρονη… Θεωρώ πως η δράση του ξεκίνησε χρόνια πριν. Προφανώς ήξερε τι έκανε. Το έχτισε αυτό, το έχει ανάγει σε επάγγελμα, σε επιχείρηση. Είχε πελατολόγιο, είχε φτιάξει προφίλ, είχε, είχε, είχε… Θεωρώ στην πορεία θα βρουν κι άλλα παιδάκια».

«Η 12χρονη δεν ήταν ούτε προκλητικά ντυμένη ούτε βαμμένη»

Η γειτόνισσα τόνισε ότι ο χαρακτηρισμός της δικηγόρου ενός εκ των κατηγορουμένων πως η 12χρονη φαινόταν μεγαλύτερης ηλικίας είναι ψεύτικος.

«Ούτε καν. Όχι. Αυτό είναι ψευδές, το ξέρω καλά το κοριτσάκι. Το έχω δει πολλές φορές να κυκλοφορεί και μόνο του και με τα αδερφάκια του. Είναι ένα παιδάκι σεμνά ντυμένο, με το τζινάκι του, το φουτεράκι του, τα αθλητικά του. Ποτέ δεν το είχα δει ούτε προκλητικά ντυμένο ούτε βαμμένο», δήλωσε και ανέφερε μάλιστα πως το κορίτσι ήταν ευγενέστατο και γλυκύτατο.

«Ο 53χρονος ήταν διαχυτικός σε σημείο χυδαιότητας»

Ως προς τη συμπεριφορά του 53χρονου κατηγορούμενου, τον χαρακτήρισε αισχρό περιγράφοντας ένα περιστατικό που την έκανε να σταματήσει να πηγαίνει στο κατάστημά του για αγορές.

«Από εκεί και πέρα, σε ότι αφορά τη συμπεριφορά του προς εμένα, δεν θα πω ότι ήταν επαγγελματική. Ήταν πολύ διαχυτικός σε σημείο χυδαιότητας. Όποτε έμπαινα στο κατάστημά του με κοιτούσε περίεργα. Οι φιλοφρονήσεις του ήταν διαχυτικές σε σημείο που με έκανε να νιώθω άσχημα».

«Μία μέρα ενώ περπατούσα στο δρόμο περνούσε με το φορτηγάκι του, σταμάτησε και μου έκανε μία χυδαία χειρονομία. Κάτι μου είπε, δεν θυμάμαι ακριβώς τι, αλλά ήταν και η τελευταία φορά. Δεν ξαναπάτησα ποτέ. Ήταν αισχρός», κατέληξε η γειτόνισσα του.

Διαβάστε επίσης:

Σεπόλια: Πρωτοφανές ξέσπασμα του ιερέα που αναφέρθηκε ως εμπλεκόμενος

Σεπόλια: Έρχονται νέες συλλήψεις - Τι είπε ο Λύτρας για τη μητέρα

Σεπόλια: Γιατί δεν έχουν δημοσιοποιηθεί τα στοιχεία των συλληφθέντων