ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Γιάννης Μάρκου: Αυτός είναι ο επιχειρηματίας που μαχαίρωσαν

Γιάννης Μάρκου: Αυτός είναι ο επιχειρηματίας που μαχαίρωσαν
Ο Γιάννης Μάρκου.

Δύο νεαροί, 20 και 25 ετών, συνεπλάκησαν με τον επιχειρηματία Γιάννη Μάρκου και την παρέα του για την ουρά έξω από καντίνα στην Νέα Ερυθραία 

Στη σύλληψη ενός 19χρονου στο σπίτι του στη Μεταμόρφωση προχώρησαν αστυνομικοί για την επίθεση με μαχαίρι με θύμα 58χρονο, γνωστό επιχειρηματία στο χώρο του real estate, Γιάννη Μάρκου σε καντίνα στη Νέα Ερυθραία.

Ο επιχειρηματίας Γιάννης Μάρκου στο παρελθόν είχε κάνει γνωστή τη σχέση του με το μοντέλο και παρουσιάστρια Τζούλια Νόβα (ήταν μαζί για 12 χρόνια).

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, ο 19χρονος κατηγορείται για συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας και βαριά σωματική βλάβη. Ο συλληφθείς ήταν ο οδηγός του αυτοκινήτου, μάρκας Ford, με το οποίο εξαφανίστηκε από το σημείο της επίθεσης ο 26χρονος που μαχαίρωσε τον επιχειρηματία.

Συγκεκριμένα ο 26χρονος επιβιβάστηκε μετά την επίθεση στη θέση του συνοδηγού του μαύρου οχήματος, το οποίο είναι ιδιοκτησίας του 19χρονου.

Ο 26χρονος που μαχαίρωσε τον 58χρονο αναζητείται για να συλληφθεί, χωρίς μέχρι στιγμής αποτέλεσμα, ενώ ήδη έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Αστυνομικές πηγές περιγράφουν πώς έγινε το αιματηρό περιστατικό:

Ήταν 4.30 το πρωί της Παρασκευής (28η Οκτωβρίου) όταν έξω από καντίνα στη Νέα Ερυθραία ο 26χρονος διαπληκτίστηκε για ασήμαντο λόγο με τον επιχειρηματία. Τότε ο 26χρονος έβγαλε ένα μαχαίρι και άρχισε να τραυματίζει με μανία το θύμα του, που διακομίστηκε στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών στο Μαρούσι.

Ο επιχειρηματίας τραυματίστηκε στο πόδι, στο χέρι και στην κοιλιακή χώρα, ενώ υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και παραμένει διασωληνωμένος. Μία από τις εκτιμήσεις των Αρχών, είναι ότι ο 26χρονος διαπληκτίστηκε αρχικά με τον 58χρονο για τη σειρά προτεραιότητας, χωρίς όμως ακόμα αυτό να θεωρείται βέβαιο.