ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Μάρκου: Αλλαξε δικηγόρο ο 26χρονος - Τι θα πει για τη Βαρυμπόμπη

Μάρκου: Αλλαξε δικηγόρο ο 26χρονος - Τι θα πει για τη Βαρυμπόμπη
Ο 26χρονος που κατηγορείται για την επίθεση στον Γιάννη Μάρκου
Facebook

Ο 26χρονος αλλαξε δικηγόρο το απόγευμα της Κυριακής και σήμερα θα εμφανιστεί στον ανακριτή για να απολογηθεί για την επίθεση με μαχαίρι στον επιχειρηματία, Γιάννη Μάρκου

Ο 26χρονος που μαχαίρωσε τον επιχειρηματία Γιάννη Μάρκου στη Βαρυμπόμπη άλλαξε δικηγόρο λίγες μόλις ώρες πριν εμφανιστεί στον ανακριτή για να απολογηθεί.
Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, ο 26χρονος αργά το απόγευμα της Κυριακής προχώρησε στην ανάκληση πληρεξουσιότητας από τον δικηγόρο Ανδρέα Σπυρόπουλο και νέο συνήγορός του ορίστηκε ο δικηγόρος, Γιώργος Μακρής.

Τι θα υποστηρίξει στον ανακριτή για την επίθεση στον Γιάννη Μάρκου

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο συνήγορος του 26χρονου αναμένεται να καταθέσει πολυσέλιδο απολογητικό υπόμνημα και θα υποστηρίξει πως το επεισόδιο ξεκίνησε ο Γιάννης Μάρκου που, σύμφωνα με τα όσα αναμένεται να υποστηρίξει η πλευρά του 26χρονου, ήταν εκείνος που άρχισε τον καυγά, χτυπώντας αρχικά εκείνος τον νεαρό που μετατράπηκε σε δράστη, πισώπλατα με γροθιά. Ο 26χρονος αναμένεται να βρεθεί ενώπιον του ανακριτή στις 09:00 το πρωί της Δευτέρας 31 Οκτωβρίου.

Ποιος είναι ο 26χρονος που επιτέθηκε στον Γιάννη Μάρκου

Το πρωί της Κυριακής ο 26χρονος εμφανίστηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Κηφισιάς για την επίθεση με μαχαίρι στον επιχειρηματία Γιάννη Μάρκου έξω από καντίνα στη Βαρυμπόμπη. Ο 26χρονος συνελήφθη με ένταλμα που είχε εκδοθεί σε βάρος του, κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας, βαριά σωματική βλάβη και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ο 26χρονος παραδόθηκε στο αστυνομικό τμήμα Κηφισιάς παρουσία του δικηγόρου Ανδρέα Σπυρόπουλου, ο οποίος αντικαταστάθηκε από τον δικηγόρο, Γιώργο Μακρή.
Ο 26χρονος είναι σεσημασμένος και έχει απασχολήσει την ΕΛ.ΑΣ. για υποθέσεις ναρκωτικών και όπλων ενώ από την πρώτη στιγμή, σχεδόν, στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται και ο 19χρονος, φίλος του 26χρονου.

Σχετικές ειδήσεις