ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ 12ΧΡΟΝΗΣ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Σεπόλια: Στον Ανακριτή προπονητής και ηλεκτρολόγος

Σεπόλια: Στον Ανακριτή προπονητής και ηλεκτρολόγος
Σεπόλια - Νέος κύκλος ερευνών
Pixabay

Σεπόλια: Γιατί ανοίγει νέος κύκλος ερευνών στην υπόθεση της 12χρονης

Στον Ανακριτή για να απολογηθούν οδηγούνται σήμερα Δευτέρα ο 43χρονος ηλεκτρολόγος πλοίων και ο 55χρονος προπονητής ακαδημιών ποδοσφαίρου, οι οποίοι είχαν συλληφθεί την περασμένη Παρασκευή, σε Κόρινθο και Αθήνα αντίστοιχα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων για τη δυσώδη υπόθεση των Σεπολίων.

Ο 43χρονος φέρεται να συνάντησε τρεις φορές την 12χρονη, έναντι αμοιβής, στην περιοχή των Σεπολίων, ενώ ο 55χρονος φέρεται να συνάντησε το κορίτσι τουλάχιστον δύο φορές επίσης στα Σεπόλια.

Αύριο Τρίτη θα οδηγηθούν στον Ανακριτή για να απολογηθούν ο 35χρονος εισοδηματίας από τον Κορυδαλλό και ο 39χρονος υπάλληλος εταιρείας σεκούριτι, οι οποίοι είχαν συλληφθεί την περασμένη Πέμπτη από την ΕΛ.ΑΣ.

Από την πρώτη ημέρα των ερευνών για την υπόθεση της 12χρονης έχουν γίνει συνολικά 10 συλλήψεις. Οι οκτώ αφορούν σε άντρες που φέρονται να επικοινώνησαν αρχικά μέσω διαδικτυακής εφαρμογής με την ανήλικη και στη συνέχεια να βίασαν το παιδί έναντι αμοιβής. Η άλλη σύλληψη ήταν του Ηλία Μίχου που κατηγορείται για βιασμό και μαστροπεία και η δέκατη αφορούσε στη μητέρα που κατηγορείται για διακεκριμένη μαστροπεία.

Με τις 10 αυτές συλλήψεις έκλεισε ο πρώτος κύκλος ερευνών. Εντούτοις η έρευνα των δικαστικών και αστυνομικών Αρχών δε θα σταματήσει εδώ. Και αυτό διότι από εδώ και πέρα ανοίγει νέος κύκλος ερευνών που αφορά στο κομμάτι της τρίτης συμπληρωματικής κατάθεση της 12χρονης που αναφερόταν στον οίκο ανοχής όπου φέρεται να πήγαινε το κορίτσι ο Ηλίας Μίχος.

Η ανήλικη ανέφερε στους παιδοψυχολόγους της ΕΛ.ΑΣ. ότι πήγε εκεί περίπου πέντε φορές. Οι αστυνομικοί φαίνεται ότι έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο Ηλίας Μίχος μετέφερε το παιδί σε διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας που λειτουργούσε κεκαλυμμένα ως οίκος ανοχής. Πλέον προσπαθούν να ταυτοποιήσουν τους άντρες που μπορεί να βίασαν εκεί την 12χρονη.

Σημειώνεται ότι μέχρι σήμερα η έρευνα επικεντρωνόταν στην ταυτοποίηση των ανδρών που προσέγγισαν το παιδί μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής. Πλέον θα γίνει προσπάθεια ταυτοποίησης ατόμων που μπορεί να βίασαν την ανήλικη, χωρίς να έχει προηγηθεί χρήση της εφαρμογής. Αυτός είναι ο λόγος που η έρευνα χαρακτηρίζεται πολύ πιο δύσκολη. Οι αστυνομικοί προσπαθούν να συνθέσουν όλα τα κομμάτια του παζλ για να βρουν την άκρη του νήματος, ενώ δεν αποκλείεται να χρειαστεί να καλέσουν ξανά την 12χρονη για κατάθεση.

Σχετικές ειδήσεις